שאלה מעניינת

שאלה מעניינת

תגידו אחרי שהתיכון נגמר האם אתם לא נכנסים לאיזה מין דיכאון כזה שאין יותר מסגרת של ביה"ס כאילו נכון לעכשיו אני עולה שנה הבאה לכיתה י' כאילו אני יודע שיתחיל להיות לי ממש קשה בגלל כל המבחנים האלה וזה אבל מה יקרה מתי שלא יהיה ביה"ס... החברים יעלמו... הכל נעלם ואז כאילו אתה חושב לעצמך מאיפה אתה ממשיך מהנקודה הזאת שעזבת את שערי הביה"ס לאחר 12 שנות לימוד מלאי התרגשויות, חוויות, חברים, הטיולים השנתיים הרישרושים של הדפים, הסיכומים של המבחנים... תשתפו אותי... קרה לכם כזה דבר או משהו כזה...

keren007

New member
את האמת

ממש ממש לא. פניי לעתיד
אני מאד נהנית מהתקופה שאני נמצאת בה עכשיו ומנצלת כל רגע. אני מצפה לגיוס ולתקופה חדשה בחיים שלי ושלמה עם זה שסיימתי תיכון ואין לי שום געגועים, כי כל הדברים הטובים מהתיכון נשארו איתי
את כל הרע השארתי מאחוריי. זהו... סיכומים דפים ומבחנים קשים עוד יהיו בהמשך. גם בצבא וגם אחרי

Hangman Jury 87

New member
בהתחלה...

זה היה קצת מבאס, למרות שכולנו אומרים שאנחנו לא אוהבים בית ספר זה באיזהשהוא שלב מבאס כי עכשיו זאת דרך חדשה ואולי טיפה קשה להיפרד ממה שהיינו רגילים עד היום, אותי זה ביאס בהתחלה אבל עכשיו כבר התרגלתי

בלינצס17

New member
שרשור מעניין ביותר:)

אני אישית נכנסתי לאיזשהו דיכאון כי למרות שיש לך המון זמן וזה כיף, וזה חופש ועצמאות. יש לך המון זמן לבד... וזה טוב לחשוב אבל לא יותר מדי. וכן, החברים לאט לאט מתחילים להתגייס ומי שמתגייס מאוחר כמוני , נשאר עם ממש טיפה חברים. אפשר ללכת לעבוד, ללמוד, לצאת.. אבל זה שונה כשיש לך כל כך הרבה זמן פנוי ואין מסגרת. מתגעגעים לחלק מהדברים אבל אני שמחה שסיימתי, ומתישו יבוא הבום הגדול אני משערת שב1.9 שאני סופית לא תלמידה יותר.. כי אני עדיין בהכחשה נראה לי חח

111שיר

New member
נצל"ש- אנ'לא מבינה את זה

עוד שבוע תחילת ספטמבר, ועדיין אין תאריך מדוייק לפרסום הציונים! אוף...

ככה זה במשרד החינוך

הקטע המעצבן פה הוא שסיימו לבדוק את הבחינות כבר לפני שבועיים וחצי... זה סתם לוקח להם 100 שנה להעלות את זה לאינטרנט. בטח בימים הקרובים יתפרסמו הציונים.

אמממ

ברור שמתגעגעים כי זה שגרה שאתה רגיל אליה מגיל 3 [אם היית במעון אז בערך מאז שנולדת] כאילו מאז שאתה זוכר את עצמך אתה בשגרה הזאת שבבוקר הולכים למעון, גן, בית ספר שעד כיתה ט' נגמר מקסימום ב2 [4 ביול"א], בתיכון נגמר בשעות מוזרות ואחרי הצהריים חברים, חוגים, תנועות נוער, שיעורים, מבחנים, בגרויות וכו'. ופתאום ללכת למסגרת שהיא שונה לגמרי אז זה מפחיד ומתגעגעים לחברים אבל המעבר הזה יותר קל ממה שהוא נראה בהתחלה, לי לפחות זה ככה. וזה לא שאתה מתנתק לגמרי מהבית והחברים, אתה חוזר בערך כל שבועיים.

אלירן י

New member
כיף לדעת שתלמיד בי' חושב על זה..

בגילך אני רק חיכתי שיגמר כבררררר אבל עכשיו אני מתגעגע ואני בדיכאון שאין לי מסגרת

אחי אני יודע בדיוק מה מחכה לי ב י'

רק שדמיינתי לעצמי שעכשיו אני יענו מסיים תיכון ואז כאילו אין לי לאן ללכת... אני לא יודע איך להמשיך משם... אבל יאללה תכל'ס הלימודים לא נגמרים בכיתה י"ב... יש גם אוניברסיטה... שזה לא מעט שנות לימוד גם כן...

שמע אחי

אני אישית מעוניין להמשיך קבע בצבא, הרבה יותר מאשר ללכת לאוניברסיטה (הכל תלוי בחינוך). אז למרות שהייתי באמת תלמיד טוב, אני לא מרגיש געגוע ללימודים, ובטח שלא מרגיש כאילו אין לאיפה ללכת.

גבר, חברים אמיתיים לא נעלמים

והלא אמיתיים, רצוי שיעלמו. אני לא מתגעגע לבית ספר, נכון לעכשיו אני סתם נהנה מהחופש שיש לי.

למעלה