שאלה מעניינת

מתנדב

New member
שאלה מעניינת

מה אתם עושים כששולחים אותכם לאירוע מסויים ובדרך נתקלתם באירוע אחר האם תזמינו ניידת אחרת לאירוע או שאתם תקחו את האירוע ותשלחו ניידת לאירוע שבו נשלחתם ?

תלוי מה אופי האירוע....

ב"ה שלום, בזמנו היה לי מקרה כזה, נסענו לאירוע (הקמת רעש) ובדרך נתקלנו בת.ד. קשה (עם הרוג שנפטר מאוחר יותר) כמובן שהודענו למשל"ט שאנחנו בת.ד. קשה עם מיקום מדוייק, ובקשה שיקפיצו כיבוי לחילוץ ונט"ן ובוחנים. ובמגביל אמרנו להם אנחנו בת.ד. לא יצאנו להקמת רעש. תלוי מה האופי האירוע שבו נתקלת. אם שלחו אותך לת.ד. ונתקלת בפורצים, סע לת.ד. וכמובן שיש קשר שבו תוכל לדווח מידית על האירוע הנוסף, ולהתייעץ כיצד ומה לעשות.

מתנדב

New member
יש צדק בדבריך

אך קח בחשבון שאם זה מדובר בתרגיל ואתה לא תגיע בזמן לי היה הרבה תרגילים כשהייתי יוצא לתח"צ ולמוס"ח

benpual

New member
שאלה באמת מענינית........

היה לי אירוע לדוגמא כזה......... לפני שבוע , היה לי אירוע של אוטובוס של חברה , חוסם חניון רכבים. החשיבות של זה , במחשב , הייתה 3 , ואחרי דקה היה אירוע של ניידות , על ת.ד רציני , על אוטובוס שעבר באור אדום ופגע בקיוסק , החשיבות שהייתה במחשב לאירוע הזה , היה 1. אנחנו היינו קרובים בידיוק ככמה רחובות משם , אבל לקחנו את האירוע הראשון חסימה , בגלל שיש עוד ניידות שיכולות לטפל בזה , ולא רק אנחנו. אחרי שסיימנו את האירוע של החסימה , משכנו לכיוון האירוע של הת.ד עם נפגעים , וסייענו .

shemesh boy

New member
שואלים את הקצין התורן

והוא מפנה אותנו לאירועים לפי סדר העדיפות בנוסף לא בכל אירוע אנחנו יכולים לטפל ולכן חשוב שהקצין תורן יפנה אותנו לפי סדר העדיפות והמקום בו נוכל לספק את מלוא העזרה.

למעלה