שאלה מעניינת

nesha

New member
שאלה מעניינת

רציתי לשאול האם לדעתכם יש בארץ אומנים שראויים לכינוי אגדות לדעתי יש (ברי סחרוף לדוגמא) יאללה תגובות

יש, בטח שיש!!

פעם ראשונה שאני כותבת פה ורציתי להגיד שיש!!!! לדעתי,אריק איינשטין הוא ללא ספק ראוי לתואר. ובלי קשר רציתי להגיד שזה ממש אחלה של פורום והגיע הזמן שיהיה מקום שאפשר לדבר בו על מוזיקה אמיתית ולא על "אומנים" כמו בריטני ספירס כל הזמן!!

Wonder goat

New member
תגידו לי אתם לא קוראים בפורום

זה מתחיל לעצבן אותי מותק עשינו 10 אלבומי חובה של רוק ישראלי אומנים: שלום חנוך ברי סחרוב אריק איינשטין ועוד רבים אחרים אנשים אתם פשוט צריכים לקרוא בפורום ושאלות כאלה הולכות לאוף

Wonder goat לא צריך להתעצבן

קודם כל נכון, דברנו על זה , מומלך לקרוא את המאמר הזה, וגם את זה, וניתן לקרוא גם את השרשור המקורי של ההצבעה או הודעות שונות שהיו בנושא לאורך דפיו ה=של הפורום מיום לידתו כמעט חוץ מזה, לא כולם קוראים את הכל, צריך קצת סבלונות והרבה
כשבאים אנשים חדשים, אחרת הם יברחו מאיתנו, ואנחנו ממש לא רוצים שזה יקרה, נכון?

SickAgain

New member
תנמיך את הטונים תיש!

אז מה אם היא שואלת עוד פעם משהו שדיברתם עליו כבר...אם היא לא היתה פה..אני גם חדש, ואני לא רואה שום סיבה למה אני או מישהו אחר לא יכול לבוא ולשאול משהו שמעניין אותו לדעת. אתה עצבני?! לא כולם צריכים לדעת על כך...אני בא להרגע לקרוא, לשמוע דברים, ואני רואה תגובות בלתי סובלניות ובוטות כמו שלך! במקרה אני חדש ולא הייתי פה כשדיברתם על אלבומי החובה הישראליים...אז מה? כאילו שאתם לא מדברים על אותם נושאים פעם אחר פעם... :) לשאלה, לפי דעתי כן. הזכתם את איינשטיין..גם מאיר אריאל לפי דעתי נכנס להגדרה.

dylan

New member
אממממ.. גברת עז, לא?

מר תיש וגברת עז עד כמה שידוע לי..

Wonder goat

New member
ועוד משהוא

אני אומר שאנשים חדשים יכולים לקרוא לדףדף קצת נובלינונגים אופס לא רשנתי את השם שלך נכון אולי נעשה המדריך לאגדות רוקר חדש עם אתה בעד הרעייון אני מסכים לכתוב אותו

SickAgain

New member
אני לא רוקר חדש :)

תשמע, עז, סליחה שקראתי לך תיש תחילה.. אם אתה מגדיר למישהו ששומע רוק על כל גוניו וסוגיו מכיתה ד' לערך, כרוקר חדש...מה נשאר לי לאמר... שנית, ולי יש שנית, :) אין צורך בדפדוף מקדים כדי להתחיל לכתוב בפורום, טיפה מתנשא מצידך להציע רעיונות משונים מאין אלה...זה לא שאני מתקבל כאן לקונסרבטוריה למוסיקה שאני צריך לעבור מבחני קבלה..כול'ה באתי לדבר עם חבר'ה על מוסיקה, מצטער שלא שיננתי בעל פה את פרק 4 בתולדות "פורום אגדות רוק\תפוז"-כרך 9!
) ככה מקבלים חברים חדשים?!?

קודם כל

ברוך הבא SickAgain
אני מאוד מקווה שאתה לא כועס, ושתאשר איתנו, אנחנו בד"כ מאוד נחמדים לחדשים, אני לא יודע מה קרה השבוע. ממש אין פרקים לשנן, אשר פשוט לכתוב, העניין הוא שגם לא צריך לצפות להמון תגובות על דברים שכבר שוחחנו עליהם רבות כאן, כאמור נשמח לשמוע כל מה שיש לך להגיד על מוסיקה, בשביל זה אנחנו כאן.

SickAgain

New member
תודה!

למה שאני אכעס..מישהו אמר פעם משהו כמו "לכעוס זה להעניש את עצמי על טפשות וחוצפה של אחרים" :) לא? אני נשאר...יש פה הרבה אנשים מענינים, כך זה נראה לי..יהייה כיף!

Wonder goat

New member
אתה יודע אני לא מבין אותך

מה אתה מתגונן עם לא עשיתי לך כלום כמה בדיחות ציניות אז אתה ישר בוכה

תראה

זה יותר קל לכולם אם קוראים קצת לפני שכותבים, אבל בכל מקרה זה מסתדר אחרי יום יומיים אז לא צריך להתרגז, בטח לא על חדשים, זה בסדר. אפשר סתם לא להגיב או להפנות למקום הנכון

orbiti

New member
אטמוספירה הם לא אגדת רוק

הם ילדים בני 16 שהקליטו אלבום שהוא חיקוי ללהקת יס. הבעיה שלהם, כמו של הרבה להקות רוק מתקדם מתחילות, היתה שהם ידעו לחקות מצוין את ה"צורה", אבל נפלו לגמרי בעניין ה"תוכן". אם כבר, אפשר לתת כבוד לרוק המתקדם האמיתי שנעשה בישראל, ע"י להקות כמו ששת וקצת אחרת, ואמנים כמו שלמה גרוניך, שם טוב לוי ויוני רכטר.

nute kram

New member
מילא אטמוספירה, מילא שלום חנוך...

אבל יש כאן התעלמות מוחלטת מהענקים שבינינו!!! אין לי מושג למה הם לא נכנסו ב-10 של הרוק הישראלי... תגידו, מישהו זוכר את החברים של נטשה"? להקה שלא היתה מביישת אף רוג'רים ווטרסים למיניהם!!! להקה של פעם בעשור ומשהו!!! לא היה ולא יהיה כמו "רדיו בלה בלה"!!!

למעלה