שאלה מעניינת...

Mr Fahrenheit

New member
שאלה מעניינת...

היי,
אשמח לתשובות מכם על השאלה הבאה:
נגיד שנתקלתם באטרף בכרטיס של מישהו שאתם מכירים אבל לא ידעתם שהוא גיי (בארון, לא פשוט כי לא ידעתם) או אפילו אם ראיתם אותו במסיבה (בלי שהוא הבחין בכם) במועדון גייז.
האם תשלחו לו הודעה או תיגשו אליו? תתעלמו? תגידו לו שאתם יודעים או שתמשיכו כרגיל?

Uri04

New member
ברור שכן!

הייתי ניגש בחיוך ענק מרוח על שפתותיי וצוהל: "איחתייי!!! מה איצ'ך מהממת??" אחר כך הייתי מאיים שאפיץ את הסיפור בפייסבוק וכשהוא היה מאדים מבושה הייתי מתעלם ממנו והולך.

לא, סתם.

האמת שאם זה היה במסיבה הייתי ניגש בנחמדות ושואל מה נשמע. אם הייתה מתפתחת מכך שיחה חברית, מה טוב. אם הייתי רואה שהבחור היה מרגיש קצת לא בנוח מכל הסיטואציה, הייתי נפרד ממנו בנונשלנטיות וחוזר לעיסוקיי. אני לא רוצה להביך אותו בכוח. אם הייתי מזהה אותו ב"אטרף", זה תלוי. אם זה מישהו שלא ממש עושה לי את זה ולא עשה לי את זה מעולם הייתי מתעלם ולא פונה אליו (אלא אם הוא היה פונה אליי ואז הייתי חייב לפתח את זה לשיחת חולין כי בכל אופן, קצת נימוס). אם זה מישהו שהיה תמיד מושא תשוקתי, אבל לא ידעתי שהוא בקטע עד לרגע זה ממש, יש מצב שכן הייתי פונה. לא יודע מה הייתי אומר, אבל הייתי ממציא משהו.

יש לשים קו בין ארון ובין ארון מזכוכית

מי שהולך למסיבות או שם תמונות גלויות באטרף - שלא יקרא לעצמו ארוניסט, כי הוא לא. אולי לא סיפר בעצמו, אבל ממילא אִפְשֵׁר לכולם לראות..
והרי ברור שהוא לוקח בחשבון שאנשים שהוא מכיר יזהו אותו באותם מקומות (מסיבות או אתרים).

באשר לשאלתך..
האמת, שאין לי מושג.
סביר שהייתי מתעלם, פשוט כי אין לי עניין להגיד שלום ליותר מידי אנשים..

מה שבטוח, לא הייתי מצפה ממנו להיות נבוך במידה והייתי בוחר לפנות אליו. ואם הוא באמת נבוך, אז הוא כנראה דביל.

מה שכן, אם בחור שאני מכיר יהיה עם תמונה פרטית באטרף - ואז ישחרר אותה בפני - זה כבר באמת מצב מביך.
אין לי מושג מה הייתי עושה.

makel1

New member
מעניין שהשאלה הזאת עולה עכשיו.

ביום שישי האחרון ראיתי במסיבה מישהו שהיה איתי בצבא (למען דיוק הוא היה המפקד שלי בשנתיים הראשונות).. תמיד חשדתי שהוא בקטע, אבל הוא מעולם לא הודה בזה.. רציתי להגיד לו שלום במסיבה אבל הוא כבר נעלם ואני שכחתי מזה..
אתמול כתבתי לו הודעה בסגנון ״פעם הבאה שאתה רואה אותי במסיבה - תבוא להגיד שלום״.. הייתי בטוח שהוא יכחיש אבל הוא מצידו אמר ״להבא כשאתה הולך..תקרא לי..אני אבוא... נראה אותך קצת..״ ובמהלך השיחה אמר שאנחנו חייבים לשבת לקפה ביחד בקרוב.. ככה שבאמת שמחתי שזה לא הלחיץ אותו או משהו..
אני לא חושב שמדובר בסיטואציה מוזרה, הרי יצאת למסיבה וכנראה לקחת בחשבון שתראה אנשים שאתה מכיר..

M KO

New member
רק במידה והוא לטעמי...

לא בקטנא מתנשא.
אם הוא מצא חן בעיניי אז אנסה ליזום שיחת קצרצרה ואז להציג את עצמי ואז אנסה לראות לאן הדברים הולכים.

אם אין עניין מצידי אז אני לא מוצא טעם ליצרת קשר כלשהו.

אני ניגשתי, והתגובה שלו היא

מודל לתשובות מטומטמות - שינוי מבטא, ו.. זה לא אני זה בן דוד שלי

חחחחחחחחחחחחח

ItsikH

Member
לא כל מי שבמועדון או במסיבה הוא הומו בהכרח כיוון שאני לא בארון, לא תהיה לי בעיה לגשת אליו ולומר שלום, אבל לא לעשות מזה ענין ולנסות בכח לפתח שיחה - רק אם יש ענין הדדי.

באטרף - בשביל זה המציאו עקבות גרפיים, אלא אם כן אתה מבקש להתחיל איתו, פשוט הייתי מסמן היי או משהו כזה ולתת לו את זכות הבחירה איך להגיב.

מחשש למבוכה, אני לא פונה...

פעם, הייתי באיזשהו מועדון, וניגש אלי מישהו שמיד זהיתי מהעבר, אבל הכחשתי שאני זה אני

לא ברור מה יש לו/לי לומר זה לזה, מעבר לאישוש זהות ההעדפה המינית, ותכלס ? מה זה מענין ?!
אם מדובר במשיכה חייתית, אז הזרות יותר מחרמנת

white star

New member
דווקא קרה לי הפוך

מישהו ששירתנו בצבא פנה אליי.
סתם היה מעניין לשמוע קצת אחד על השני

למעלה