שאלה מעניינת

דנה2212

New member
שאלה מעניינת

אני לא יודעת אם אני שואלת את שאלתי במקום הנכון אך אין לי מה להפסיד ולכן אשמח לשמוע מה דעתכם. אני בת 27 ומאוד מאוד אוהבת לרקוד. כמו כן אני מאוד אוהבת ארועים כמו חתונות ולכן מאחר והריקוד הוא רק תחביב אצלי ולא מקצוע, ואם יותר לציין אני גם יודעת לזוז, יש לי חוש קצב ואני מתנועעת יפה מאוד- על כן חשבתי למה שלא ארקוד בחתונות גם בכאלו שאיני מוזמנת אליהם. אין הכוונה שלי להתגנב לחתונות חס וחלילה אלא להיות מוזמנת לא כאורחת אלא כרקדנית. ידוע לי שלפעמים מזמינים רקדנים לחתונות אך איני רקדנית מקצועית ולכן לא יזמינו אותי. מה שכן אני יודעת שישנם רקדנים סמויים אשר מזמינים אותם כדי שירקידו את האנשים ויעשו שמח. האם למשהו יש רעיון אייך אוכל לעסוק בזה? אני מוכנה לעסוק בזה גם בחינם. תודה.

חמניה 12

New member
יש לי המלצה

אולי את יכולה לפנות לחברות DJ ולעבוד יחד איתם - כך שכאשר זוג מזמין DJ הם יכולים לקבל גם רקדנית -שווה לברר מול כמה חברות שונות האם הם מעוניינים. כמו כן אם את אוהבת לרקוד האם חשבת אולי ללכת לראות אם את יכולה להשלתב כמדריכת זומבה? אם אינך מכירה את הזומבה את יכולה לחפש בגוגל ולראות קליפים של זה -אולי זה יעניין אותך. השאלה שלי אלייך היא בעצם מה המטרה שלך? האם את מחפשת להתפרנס מהריקוד? את אומרת שלא למדת ריקוד אבל כמו הזומבה יש כל מני סוגי התעמלות המבוססים על ריקוד -שקלת ללמוד אולי משהו בסגנון -כמו בווינגייט?

למעלה