שאלה מעניינת

avrillavigne17

New member
שאלה מעניינת

איך אפשר להגיע לקבצי מערכת ההפעלה של הנגנים הזולים (סתם מדבקות או sandisk) בשביל לשנות שם דברים בתפריט זה קצת דחוף לי לדעת (אני זוכר שפעם שיניתי משהו במערכת הפעלה של האייפוד דרך קובץ xml מוסתר)

tweeg

New member
אממ

המערכת הפעלה המקורית של הנגנים בד"כ נעולה או קשה מאוד לפענוח אני מניח שאתה מדבר על הרוקבוקס שהיא קוד פתוח ויותר קל לערוך אותה

avrillavigne17

New member
דווקא לא

יש לי חבר שעושה את זה אבל הבעיה שהוא עושה את זה בחנות שהוא עובד והוא לא יכול להגיד לי איך זה (ולא דברתי על רוקבוקס

tweeg

New member
משום מה אני בספק

ראיתי דיונים של רוקבוקס,לוקח להם חודשים לבנות קושחה חדשה הם עובדים על זה בערך 5 אנשים שנראים לי מבינים מאוד בנושא הם לא עושים האקים לתוכנה הקיימת אלא מפענחים אחד אחד את הרכיבים של החומרה ואז כותבים את כל התוכנה מחדש זה המון עבודה ומאוד מסובך

avrillavigne17

New member
כמו קבצים של אינסטולר באייפון

ככה זה היה נראה לי באייפוד ואתה פשוט מוריד ענף מסוים אז הוא מוריד לך פונקציה מהנגן, ובעצם מה שאני צריך זה מה שביקש ההוא, להוציא את הפונקתיה של רדיו מהנגן

tweeg

New member
לא יודע

עם הקבצים של הסיסטם מופרדים לפי קטגוריות אז מחיקה של קטגוריה שולית אולי אפשרית בד"כ כל הקובץ בא ביחד,ואז לא אפשרי להפריד אותו

יאיר B

New member
אתה צריך מישהו שמבין בתכנות.

הקושחה של הנגני מדבקה מגיעה כקובץ בינארי. אם תמצא מישהו שיודע לקרא את הקובץ הזה ולשנות אותו, הוא יוכל לעשות את זה.

BuzyAnyWhere

New member
תעדכנו אותי אם תמצאו איך משנים

או איזו תוכנה קוראת את ה - BIN האלו .. זה חשוב מאוד גם לי.. תודה

למעלה