שאלה מעניינת

jovaniz

New member
שאלה מעניינת

האם מתישהו בשנות פעילותם רצו או לפחות התעניינו חברי הלהקה לבקר ולהופיע בישראל?

khammel

New member
קשה לדעת

לא נראה לי שהיה משהו רשמי שהתגבש, אבל בריאן הופיע בארץ ב-1993 וגם היה פה בביקור אישי כתייר, אז לך תדע. אני מניחה שאחרי ההופעה בסאן סיטי, מקומות כמו ישראל נהיו הרבה פחות אטרקטיביים, מעבר לזה שאתה לא יכולת לשנע את מפלצת ההופעות של קווין לארץ. לא מבחינת עלויות והאמת... גם לא נראה לי שבאותה תקופה (שנות ה-70 וה-80) היה פה מי שיסייע להם להרים הופעה ראוייה.

את האמת..

אין לי כ"כ תשובה לשאלה שלך, אבל אני כ"כ מקווה שבסיבוב הופעות שאומרים שיהיה ב-2008 הם יגיעו לישראל...הלוואי וידעתי מה הסיכויים של זה =]

Hikary

New member
תודי שקווין כבר לא שווים כל כך הרבה

כמו שהיו כשפרדי מרקורי היה חי...הוא הכניס את כל הלהקה למה שהיתה-את כל הרגש בשירים...זה מה שאני מעריך אצלו הכי הרבה=]

הם לא-לא שווים כ"כ הרבה, הם פשוט שווים פחות.

חוץ מזה, הסיבה העיקרית שאני אבוא להופעה של קווין [אם תהיה] בארץ..היא בריאן :))

Hikary

New member
חחחח..גם אני!! P:

איזה מגניב יהיה אם הם באמת יבואו=]=] אני אוהב איך שהוא מנגן^^ ולפי מה שראיתי בטלוויזיה-בריאן מכר את הגיטרה שלו לישראלי אחד בשם אבי סינגולדה...
:S למה?!

khammel

New member
בבל"ת

1. QPR שווים מאד. אני אומרת את זה בתור מי שהיתה בהופעה בשפילד. הופעה של אומנים מוכשרים ומנוסים על במה אחת עם מוזיקה שאנחנו כ"כ אוהבים יכולה לעשות רק טוב. 2. בריאן לא מכר את הגיטרה שלו. לאבי סינגולדה יש גיטרה מתוצרת Burns of London שהיא רפליקה מאד פשוטה וזולה של הגיטרה של בריאן. מדובר בגיטרה חביבה ביותר שמספקת סאונד קרוב, אבל בקהילת חובבי ה"רד ספיישל" אין לה הרבה מעריצים.

איזה כיף לך:))

להגיד שהייתי בהופעה של קווין+ זה אחד מהחלומות שלי כרגע P: שיגיעו לארץ

למעלה