שאלה מעניינת לטיסן EPP

lekner

New member
שאלה מעניינת לטיסן EPP

קניתי 3 דאונים קטנים 15 ס"מ מ פואם והם ממש נחמדים כולל אפשרות כיוון הגה גובה וכיוון בקיצר טסים בערך 10 מטר ממש ישר לא ניסיתי בחוץ רק בסלון יש לי את המידות המדוייקות של כל אחד סתם רעיון לניסוי ואולי מישהו כבר ניסה לעשות את זה אם אני לוקח EPP 4 מ"מ ובונה את הדגם הזה בסקייל לדוגמא X7 יוצא בערך מטר בדיוק לפי המידות מוסיף לו מערכת חשמלית אתם חושבים שהוא יטוס? האם 4 מ"מ נשאר יציב בגודל כזה? או מתקפל? למישהו יש קישור לאיך לבנות \ להשתמש ב EPP ? נראה לי ניסוי מעניין וכמובן שאם הוא ימריא זה כבר הצלחה
עלויות של דבר כזה מזעריות ב יונייטד הוביס יש לי סרוואים מקלט משדר(חוץ מהפוטאבה שלי) שסתם יושבים בארון נראה לי שווה את הניסוי לא? אתם בעלי הניסיון מה אתם אומרים?

lekner

New member
אתה גדול תודה

מצאתי לי פרוייקט להשתעשע איתו יאללה להתחיל לקרוא על החומר ונראה מה כדאי לנסות לבנות דגם ממה שיש לי או מוכן מהם נראה לי יותר מעניין לבנות לבד שוב תודה לא ידעתי שיש כאלה

IgalR

New member
הכי נכון שתשפר את יכולת ההטסה ובו בזמן

תעמיק קצת יותר את הידע וההבנה בתחום הטיסנאות בכלל והחשמלית בפרט לפני פרוייקט ראשון שכזה

lekner

New member
זה מה שאני משתדל לעשות

לכן אני קורא ושואל הפרוייקט הוא יותר בשביל הכיף ולראות איך יצא מאשר ממש להוציא מוצר כמו מהחברה בשביל זה אני יכול לקנות קיט מוכן של המטוס הזה ב 60$ אבל אני רוצה לנסות לבנות לבד ילך טוב אחלה נתקדם ליותר מורכב לא ילך לא הפסדתי כלום עלות החומר זולה ביחס לכמות ההנאה תודה

lekner

New member
החלטתי ומוכן

להזמין חומר אבל יש לי בעיה ואשמח להמלצות אני מתכוון לבנות T38 יחסית פשוט ולא 2 מייצבים מאחורה וכל הסיפור כמו ב F15 וחבריו לא רוצה להכנס להרפתקאה מסובכת מידי בבניה הראשונה זה אולי אח"כ העניין הוא כזה ממה עדיף לבנות ? EPP או דפרון הבנתי שדפרון נראה יותר טוב ויותר קשיח וקל לעיבוד לכן לא צריך כמעט חיזוקים אך הרבה יותר שביר לעומת EPP שהוא גמיש יותר ויכול לסבול נחיתה קשה אחת או שתיים אני לא רוצה אחרי נחיתה אחת לא טובה( וזה יקרה) שישבר חצי מטוס וקראתי ב rc groups שזה קורה עם דפרון בניה ראשונה שלי אז אשמח להצעות ותודה לחברי הפורום על כל הידע שהם חולקים

Photon

New member
שאלות ותשובות

מה כוונתך ללא מייצבים כמו ב F-15? אתה צריך הגה גובה בטיסן הזה. בקשר ל EPP מול דפרון, אני לא חושב שתמצא פה מישהו שבנה טיסן כזה (לא 3D) מ EPP אם אתה מטיס בצורה סבירה ותשתדל לא להשתולל איתו, המכות היחידות שהוא עלול לקבל הן בנחיתה, וגם אז תיקון טיסן כזה מדפרון הוא לא סיפור גדול. הטיסנים האלו מאוד כיפיים להטסה ומומלצים מאוד.

lekner

New member
יש הגה גובה

אבל יש רק "זנב" מייצב כיוון (נכון?) אחד כמו ב F16 מה שעושה אותו פשוט יותר לבניה אני עוד מטיס מתחיל אבל הפרוייקט נראה לי מעניין וכמובן שעד שיהיה בנוי יקח זמן ובינתיים ממשיך להטיס את הטרוייאן שלי אז אני אשתפשף נראה לי שמהתגובה שלך אתה חושב שזה 3D זה לא זה מטוס קרב תודה על התגובה

Photon

New member
לא הבנת אותי

אני יודע איזה סוג טיסן זה, וכבר בניתי והטסתי F-18 F-15 F-14, סאאב גריפן כולם מדפרון מה שכתבתי הוא שכנראה לא תמצא פה אנשים שבנו טיסן כזה מ EPP, לעומת טיסן 3D שאולי כן תמצא.

למעלה