שאלה מעניינת לחברי הפורום

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
שאלה מעניינת לחברי הפורום ../images/Emo6.gif

האם יש לכם קרובי משפחה שאוהבים היאבקות(אבא,אמא,סבא,סבתא וכו´)? לי יש סבא אוהב היאבקות אני זוכר בתור ילד שישבתי איתו ליראות את השידורים במזרח התיכון ,ועד היום הוא חובב רסלינג(הוא קורא לזה "מכות" ולא WWF),הוא גם עשה יס בשביל ליראות את השידורים(תמיד הקלטתי לו את האירועים הגדולים) ואני תמיד טוען שהיאבקות נמצאת בגנים שלי ובגלל זה אני לא יכול להפסיק

system Rulz

New member
אאמממ...

בהתחלה בשנת 92 הייתי רואה את זה עם אחי שהייה אז בכיתה י אבל הוא הפסיק לאהוב את זה בשנת 95 בערך. במשפחה שלי די צוחקים עליי שאני רואה את זה אבל הם לא ישברו אותי אני אמשיך לראות את זה

ב93.

פעם, ב93, כהתחילו עם זה, אמא שלי הייתה רואה איתי את הארועים. היא ראתה איתי את "קינג אוף דה רינג 93", עד "סאמרסלאם 95", לפני שהפסיקה. כשהייתה רואה איתי, היא הייתה מגלה עניין, אבל רק באירועים. אני הייתי משלים לה את מה קרה בין לבין.

אני אהבתי היאבקות מאז.....

שבאתי לסבא שלי ז"ל והיה איזה כמה דקות לפני שישדור ראסלמניה 9 בערוץ 5 אני לא ממש הבנתי מה המכות האלה אבל בהחלט אהבתי לראות את זה אחר כך גם אני ראיתי את זה והתחלתי גם לקנות מוצרי היאבקות כמו: חותמת של אולטימט ווריור, בובות(כ-20 בובות), קלפים, מדבקות, הגיליון הראשון העברי של ההיאבקות(גיליון מיוחד לסאמר סלאם 94) ועוד הרבה דברים קניתי דוד שלי ובן דוד שלי גם ראו היאבקות ובהתחלה לא ידעתי שהם גם רואים אז הם פעם קנו קלטת וידאו של "סמאקם וואקם"(אני לא יודע איך זה באנגלית) ואני זוכר שהיה קרב עם זירה בלי חבלים וזה היה קרב בין יוקוזונה לרעידת אדמה ומי שנופל מהזירה מפסיד ויוקוזונה ניצח אני חושב בקיצור אני ובן דוד שלי קנינו בובות ואני גם קניתי זירה(אגב כל הדברים שאמרתי שיש לי עדיין יש לי אותם) ושיחקנו בהם(אני מדבר על שנת 95) גם הקלטתי מוזיקות של מתאבקים ממשחקי היאבקות כדי שנעשה את המשחק יותר מהנה וזהו

The Game

New member
אז ככה....

אני התחלתי לראות האבקות בסביבות רסלמניה 9, עם אח שלי, שאהב האבקות באותה מידה כמוני, לא פספסנו נראה לי אף שידור בערוץ 5 עד שבאה המכה והערוץ הפסיק לשדר. אני גם באותה תקופה הפסקתי לעקוב כי לא היה לי איפה להסתכל, עד שבקיץ 99 נסעתי לארה"ב וגיליתי את נפלאות ה wCw. מאז אני עוקב אחרי wCw באינטרנט ובערוץ חמש, עד שמי שהכי אהבתי גולדברג, נפצע כשהוא שבר את היד שלו או מה שזה לא היה, כשהוא ניפץ חלון של לימוזינה... אז התחלתי לעבור לצד של ה WWF בסביבות No Way Out של 2000, ומאז אני צופה נלהב של ה WWF, ולמזלי גם אחותי באותה תקופה הסתכלה איתי על התוכניות בטלוויזיה, שהיה בזמנו superstars, בסטאר וורלד עם קווין קלי, ובהזדמנות זו אני רוצה להודות ל Too Cool וג´ריקו ששבו את ליבה של אחותי, ומאז היא רואה איתי. אח שלי שמתעצבן מזה שאני חושב שהתקופה של עכשיו שווה לתקופה של פעם, והוא יורד עליי שאני רואה את זה. למזלי הוא עכשיו בצבא ואני יכול לראות את זה בשקט. גם לי כמו לשאול הייתה זירה של בובות האבקות ובדיוק 20 בובות! זהו בעצם.

היה לי פעם 20 בובות

ואז דוד שלי הביא לי את הבובות שלו כי הוא גדול מדי בשביל זה והיה לי 30 בובות אחר כך לפני 3 שנים היה חנות שמכרה בובות של WCW של שנת 1990 וקניתי 6 בובות את סטינג, לוגר, סקוט סטיינר, ריק פלייר ועוד שניים שאני לא מכיר אותם ואז היה לי 30 בובות זה ביחד עם הבובות של דוד שלי שחלק הוא זרק כי הם היו שבורות לגמרי וביחד עם הבובות שקניתי לפני 3 שנים זה היה 30 ולפני חודשיים פתחו חנות חדשה של בובות בבת ים והלכתי לשם ולהפתעתי ראיתי בובות של WCW של שנת 1999 ושני בובות היו באריזה אחת וזה עלה לי 25 שקל לשני בובות במקום 65 שקל! קניתי 4 אריזות שזה 8 בובות את: רייבן, לקס לוגר, הוגאן, די די פי, ברט הארט, כריס ג´ריקו, דין מלנקו, וכמובן את גולדברג עם החגורה אז לפני חודשיים היה לי 38 בובות וזה לא הכל קניתי ממישהו באותו חודש 25 בובות של פעם וקניתי ממנו למשל את: קמלה, פאפא שאנגו, ברזרקר, שון מייקלס(גם מהרוקרס וגם שהוא מהרעים), מרטי ג´נטי(שהוא מהרוקרס כי יש לי אותו מהטובים), סרג´נט סלאוטר, ביג בוס מן, בריטיש בולדוג, אואן וג´ים ניידהארט ועוד... אז היום יש לי 63 בובות מקוריות

הבובות שיש לי הם:

WWF ______ לוק ובוטץ´ "הבושווקרס" רעידת אדמה וטייפון "אסונות הטבע" פאטו וסאמו "הד שרינקרס" דה בארבר(שני הגרסאות) מיסטר פרפקט לקס לוגר(בתור הנרקיס) אנדרטייקר טד דיביאסי(שני בובות בתור מתאבק ומאמן) ג´ימי סנוקה דה מאונטי(השוטר הקנדי) מרטי ג´נטי הוגאן קראש יוקוזונה LOD ברט הארט נלייז טטנקה גרג ולנטין גונזלס הענק סיד ברזרקר בריטיש בולדוג רודי "רוודי" פייפר ריק פלייר סרג´נס סלאוטר קמלה טיטו סנטנה "אל מטדור" ג´ים ניידהארט בם בם ביגלו פאפא שאנגו ג´ים דוגאן וירג´יל אואן הארט הונקי טונק מן ביג בוס מן שון מייקלס קרי ואן אריק "טקסס טורנדו" סקוט וריק "הסטיינר בראדרס" בראיין וג´רי "הנסטי ביוז" שון מייקלס ומרטי ג´נטי "הרוקרס" WCW _____ סטינג(משנת 1990) לוגר(משנת 1990) סקוט סטיינר(משנת 1990) ריק פלייר(משנת 1990) רייבן(1999) לקס לוגר(1999) הוגאן(1999) די די פי(1999) ברט הארט(1999) כריס ג´ריקו(1999) דין מלנקו(1999) גולדברג(1999) ועוד שניים שאני לא יודע את שמם משנת 1990

The Game

New member
אז לי יש את אלה:

לצערי שי לי רק 20 בובות ואלה הם: היטמן, אנדרטייקר, האלק הוגאן, וירג´יל, שון מייקלס, קראש (טוב), אוון הארט (ז"ל), יוקוזונה (ז"ל), סקוט וריק סטיינר, האק ואנימל, ג´יינט גונזאלס, רייזור ראמון, פאטו וסאמו, באם באם ביגלו, ארת´קוויק וטייפון, ואחרון...לקס לוגר.

מי שאין זה רק רייזר רמון

מה עוד יש לך של היאבקות? לי למשל חוץ ממה שאמרתי יש גם את סמאקדאון 2 ודאבליו דאבליו אף אטיטיוד ודאבליו סי דאבליו מייהם ו-אי סי דאבליו רבלושן אלה משחקי פלייסטיישן

The Game

New member
יש לי....

את הזירה כמובן, ויש לי קלסר עם מלא פוסטרים וקלפים וסטיקרים, ועד החוברת שסיקרה את התוכנית שהם היו פה בארץ, ויש לי גם attitude, smackdown 1 and 2, mayhem, ועוד מלא דברים!

Corino09

New member
אוקי זה הולך ככה...

מאז שאני יודע אחי ובן דודי הקטן אוהבים היאבקות כאילו,אח שלי שהייתי איתו בארה"ב גם בדצמבר 2000 ועכשיו כאילו ביולי 2001 (וחבר´ה צריכים לתת לי קרדיט אני הראשון הישראלי שראה בטלוייזיה האמריקנית את האינוויזן לא הראשון אבל אני גאה בזה חחחחחח.....) אבל לא חשוב אני ואח שלי היינו רואים קלטות שהיינו מביאים מבלוקבסטר במיאמי,היינו רואים היט ראו סמאק טאפ אינפ וכמובן להיזכר בימים הטובים ות´נדאר וניטרו,ובן דוד הקטן שלי התחיל לאהוב את WWF ECW WCW מגיל 3וחצי ככה (היום הוא בן 4) ובדיוק אתמול ראינו ניטרו האחרון בדי וי די היה שווה!!!!!!! וזהו זה היחידים שאוהבים היאבקות אצלי במשפחה!!!

כבר אמרתי לך

בצד ימין למעלה רשום "חברים" אז כנס לשם ותראה מי הם חברי הפורום

t-man

New member
הרשימה

הנה הרשימה: Bad Ass IL big show 001 bralon Corino09 dead man dead man inc Frostey hbkr hirshfe in your house Israeli Hero itaikadosi lp2002 lwc4life lydfr Negative Creep pegasus kid raw is eyal rvd420 Shaul The HitMan shlompi Sid stone cold steve aus system Rulz t-man The Game the olympic champion tinklebell TripleRVD WcW 4 Life אילן די איציק צימינו אישי בן פורגס דוד דב דן המסוכן היטמן על האש Gery_Roif rob van dam the man mannny Buck Naked ואני בטוח שיש עוד לפחות עשרה שנמצאים בפורום אבל לא כתבו שום דבר(תיכתבו משהו כדי שנוכל להוסיף את השם שלכם לרשימה
)

actress

New member
עכשיו רק קראתי

את ההודעה על המזרח התיכון יההה אז אני לא היחידה איזה מגניבבב!! אהבתי לשבת בשבת בבוקר ולראות את זה

bralon

New member
איך התחלתי לאהוב היאבקות

אני זוכר אני הייתי יושב עם האחים שלי ומדי פעם אבא שלי היה מצתרף אלינו היו זמנים יפים של היאבקות 1993-1995 אבי הפסיק לאהוב את ההיאבקות בסוף שנת 2000 ואחיי עדיין אוהבים לראות מדי פעם וכמובן שאני שרוף על זה מ1992

למעלה