שאלה מעניינית?!@?

שאלה מעניינית?!@?

בזמן האחרון תקופה של 6 שנים שמתי לב שמי שפוגע בי נענש כמו שנאנר בי' ה' מה אתם חושבים זה אמיתי שה' מעניש או שיש לי מלאך שומר?!?@

מאגיה

לפי מאגיה שחורה, יש אמונה כי האנרגיה חוזרת אלינו כמו גלגל שמסתובב (זו הסיבה שאסור להתעסק בשום אופן במאגיה שחורה), ולמרות שתמיד נדמה לנו שאלו שפוגעים בנו יוצאים מזה בשלום, בהחלט לא תמיד ככה הדבר- ע"פ תורת המאגיה- אם אדם השקיע אנרגיה בלהרע לאדם אחר, האנרגיה הרעה שיצר בסופו של דבר תחזור אליו כמו בומרנג. סתם תאוריה מעניינת שאני מכירה. מצד שני- אני יותר נוטה להאמין שזה צירוף מקרים... בד"כ כשאנשים הם כאלה שפוגעים באחרים, זה בד"כ בא מרקע עמוק יותר של האדם הפוגע, ובד"כ אלא אנשים אומללים שבאים מרקע שלילי, אז לא מפליא כשהם נראים גם נפגעים בעצמם מעת לעת, כי ככה באמת נראים חייהם...

Vladdd

New member
נכון מאוד

גם אני שמתי לב שמי שפוגע בי, נענש אח"כ. לדעתי זו הדרך של האדם הפוגע לתקן את עצמו. ואילו אני צריך להבליג.

גם לי זה קורה בטירוף!!!

יש איזו אחת מהכיתה שלי, שעשתה לי קטע מגעיל עם מי שהייתי דלוקה עליו. היום היא לא מחזיקה בשום מערכת יחסים.

גם לי זה קרה כמה פעמים

מישהו שגרם לי להיות בבית חולים ואז צחק עלי ואמר לי שמגיע לי נדרס ע"י 4X4 אחרי שעה בערך... וגם אמרתי לו לפני: חכה שיקרה לך משהו כזה ואז נראה מי יצחק על מי או משהו כזה (זה היה ממזמן לא ממש זוכר) וקרה לי שמישהו שהיה לו עפיפטו ביד קילל אותי ואמרתי: "הלוואי שיפול לו העפיפון לתוך העץ"(להצבעתי על עץ) והעפיפון צנח לשם.

למעלה