שאלה מעיר קפואה

gimelgimel

New member
שאלה מעיר קפואה

ראשית שלום, וחג שמח. שמי גלית, אני תלמידה (לשעבר, תכף תבינו) של אלינה (היי אלינה!) . לפני כשנתיים "נעלמתי" מהאיזור - נשלחנו בדחיפות, מטעם העבודה של בן זוגי לפאריז. עבר זמן, למדתי קצת את השפה, התקדמתי בלימודים שלי, ובדיוק כשהתחלתי להתגעגע לריקודי בטן ולתהות אם לא הגיע הזמן לברר פרטים על שיעורים כאן - גיליתי שפתחו את הפורום הזה. אז מזל טוב, מעט באיחור על הפורום, ד"ש נשיקות לכולן, ושאלות: האם מישהי יודעת איפה מומלץ ללמוד כאן (אני ברמה בינונית, אולי קצת חלודה)? איפה משיגים כאן חצאית \ צעיף? תודה מראש, מהעיר הקפואה (אך המקושטת להפליא לחג המולד) גלית.

בוקעי

New member
../images/Emo141.gif לתושבת העיר הקפואה

כדאי לך לבדוק באתר של שירה - www.shira.net - היא מוסרת שם המון מידע, בין היתר על מורות בכל מיני ארצות, גם בצרפת. בהצלחה!

שרקייה

New member
בפריס חיים ומלמדים זזה חסן ולילה

חדד. אני מניחה שניתן לאתר אותם בדפי זהב. למיטב ידיעתי, ניתן לרכוש אצלם אביזרים. (ואם לא, הם בטח ידעו להפנות אותך). אם תתקשי לאתר אותם, שלחי לי מסר ואמצא לך את הטלפונים. חג שמח, גליה

Elina5

New member
חג שמח גלית!!!

גלית.....סליחה על חוסר הזכרון, אך אינני זוכרת מי את ... בבקשה , תרענני את זכרוני! איפה למדת אצלי? שם משפחה? בכל מקרה,אם למדת אצלי,אני בטוחה שהיה לך צעיף.... חמודה, כיף לאללה שבא לך לחזור ולרקוד, אז זהו הטלפון של לילה חאדד: 143566164 , היא מלמדת ב centre de Danse du Marais 31 Rue du Repos בפאריס, כמובן. מורה נפלאה אחרת היא ג'מילה הני שברה, אלג'יראית שחיה ועובדת בפאריס, היא מנהלת להקה ומאוד נעימה . ערך המוסף שלה, הוא יחסי האנוש הטובים שלה יחסית למורים אחרים בפאריס..... אני לא מוצאת את המספר שלה, אך תנסי לחפש על פי השם שכתבתי. בסטודיו של לילה תמצאי צעיפים ואביזרים, ואם לא תסתדרי, "הזעיקי" אותנו שוב, וננסה לעזור מכאן, דרך אגב,אולי שרקיה , שברשותה מבחר משובח של צעיפים, יכולה למכור לך באמצעות הטלפון...,ולשלוח לך. איזה כיף לך פאריס... לילה טוב וחמים....וחג שמח כמובן.

גמילה האני שברה היא מליאון

ולא מפאריס תתקשרי למרכז ערבסק בירושלים והם יכולים לתת לך את הטלפון שלה ורד

tlingit

New member
וברוכה הבאה לפורומנו חגית ../images/Emo24.gif

איזה יופי לדעת שמגיעים אלינו גם מרחוק כל כך
, ועוד יותר - שאפשר לעזור ולתת מידע עד שם...
ותבורכנה גליה ואלינה, שנראה כי אין סוף למעייני המידע שלכן
חגית, שיהיה לך חג שמח
, אנחנו מאחלים שתחזרי להיות תלמידה כבר בעתיד הקרוב
חזרי אלינו ועדכני, שלא נדאג
(או כדי למצא עוד עזרה
ומידע) אבל בעיקר בעיקר, כדי לשמור על קשר
עוד הוכחה (אם בכלל היינו זקוקים לה) כמה הפורום שלנו מוסיף לאיכות החיים, גם של אנשים שאנחנו עוד לא יודעים עליהם (עדיין?) חג אורים שמח

באלאדיה

New member
אני כ"כ גאה ברקדניות שלנו ../images/Emo34.gif

ממש פורום בינלאומי! ברוכה הבאה גלית, וחג שמח

gimelgimel

New member
וואי, איזה זריזות אתן, תודה! ../images/Emo39.gif

לאלינה, שמי המלא (סקופ רק בשבילכן, בדר"כ לא נותנת אותו בפורומים...) גלית אשכנזי. עכשיו כבר התחתנתי אז אשכנזי-גולן. למדתי אצלך בהתחלה איפשהו קרוב לצפון רחוב דיזינגוף (שכחתי את הכתובת המדויקת. סנילית.) ואח"כ גם בקומפלקס עם חדר כושר באזור הרחובות מאזה-נחמני. שער ארוך חום, חצאית ורודה-סגולה ובדר"כ צעיף צהוב (היה גם ירוק). אם את לא זוכרת - לא נורא, לימדתי ואני עדיין מלמדת (מתמטיקה, סטטיסטיקה, כלכלה, חייבים לאזן כאלה דברים יבשים באיזה ריקוד, לא?), ואין מצב שאני זוכרת רבע מהסטודנטים שלי מהעבר... הצעיפים בארץ עמוק בארגזים - וזה יהיה סיפור למצוא אותם. חוץ מזה - מה רע להתחדש? שוב תודה, אחרי החגים אני אנסה את הטלפונים שהצעתן. (כאן עכשיו אף אחד לא עובד.), ושוב סחתיין על הפורום הפעיל! גלית.

Elina5

New member
../images/Emo39.gifאשכנזי יקירתי....

כך הייתי קוראת לך נכון? זוכרת אף זוכרת....גם את עניני הסטטיסטיקה והמתמטיקה.... מחזיקה לך אצבעות (עם צפרניים מרוחות בלאק אדום) ודרך אגב, עצה ממני: לכי הפעם על צעיף אדום, ורוד עז, כתום.... יש לי הרגשה שזאת משפחת הצבעים שתתאים לך לאנרגיה הנוכחית.... באהבה, אלינה

הרקדן מיודי מצרפת

יש לו סטודיו מרשים מאוד ותעשייה ענפה סביבו. אצל מיודי למדו הרבה רקדניות מהארץ שטיילו בחו"ל. הנה כתובת האתר שלו: http://www.mayodidanse.com/ ושאלה לי אלייך? כיצד נודע לך על כך שיש פורום?

למעלה