שאלה מעט חצופה...

dank4

New member
שאלה מעט חצופה...

התפנה לי הזמן סופסוף(נגמרו הלימודים!!!) ואני רוצה לצאת לטייל (בדגש על לטייל טרקים נופים וכו') ללא הגבלת זמן כרגע.. אני מתעתד לצאת בסביבות פברואר-מרץ השאלה היא לאן כדאי בתקופה זו? בינתיים המליצו לי על פטגוניה... אבל אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת לאן אתם ממליצים בתקופה זו של השנה ליסוע?

sitvaniyot

New member
איזה מזג אויר אתה מעדיף?

חם, קר, גשום? האם מחיר הטיסה מהווה שיקול? עוד קצת פרטים בבקשה והשאלה תהיה לעניין ולגמרי לא חצופה.

dank4

New member
מז"ג לא חם! ולא גשום עדיף

מחיר הטיסה לא כ"כ מהווה בעייה נראה לי שבכול מקרה מדובר בסביבות 900-1000 $ ואף מעט למעלה מזה... האמת שאני רוצה לטייל ותמיד התמונות מהטיולים שבהרים המושלגים עשו לי את זה תודה על המענה

natyh

New member
כדי להנות מטיול

כדאי ורצוי להתכונן אליו , להכיר שפה מקומית תרבות ודרך שבה מתנהלים דברים באיזור בו אתה מעונין לטיל הוא חלק חשוב מהענין וההנאה הסופית בטיול . מי שמתענינים בהרים טוב יעשה אם ילמד גם לטפס קצת אצלנו בקומונה תוכל למצוא קישורים למועדון האלפיני בלפידות תוכל לפגוש את פליקס הענק ולשמוע על נסיון ההעפלה שלו בארה"ב על האל קפיטן

natyh

New member
המשך

אם אתה מתכונן להגיע לפטגוניה יש משם טיולי קייקים מרתקים באיזור ושוב טוב תעשה אם תתכונן גם לכך ולקור המקפיא . בקיצור אני ממליץ לפתוח ספרים ולקרא , לא בטוח שדברים שיתאימו מתאימים לאחרים יתאימו גם לך . ולכן קשה מאד להמליץ . נתי

dank4

New member
נפאל - שאלות

נראה לי שהחלטתי על נפאל כהתחלה- הבנתי שהטרקים מתחילים להפתח ולהתחמם בסביבות מרץ - עת אני מתכוון לטוס עכשיו השאלה שלי היא לאן טסים? איכן נוחתים? האם זו באמת התקופה הטובה(אמצע מרץ)? האם כדאי לקחת אוהל? שק"ש? המלצות? שותפים? תבוא הברכה על העונים

למעלה