שאלה מס‏`‏ 1

שאלה מס‏`‏ 1

יש לי כמה שאלות שאולי אצליח לקבל עליהם תשובה כאן בפורום שלנו.‏ אני שואל בשם עוד כמה גולשים :‏ האם יש בעיה בזה שאני נמשך ומאהב רק בנערים צעירים ולא למבוגרים ‏‏(מבקש סליחה מכל המבוגרים ‏.‏ אה...‏) כאילו אני יכול ומסוגל לשבת ולדבר עם הומו מבוגר ממני אפילו בשנה אחת לדבר ולדבר אבל שמגיעים לקטע שהוא שם עלי יד באילו בכתפ אז אני אומר לו :‏ עזוב לא כרגע ובורח.‏ עוד דגמא:‏ בלילה לפעמים שתוקפ אותי יצר רע ובא לי לעשות עבירה ‏‏(ז"ל ‏-אני לא מתבייש בזה אין אחד שלא מוציא‏) בקיצור אני גולש מהפלאפון ומסתכל על תמונות אז אני לא יסתכל על תמונות גייז מבוגרים אלא על גייז נערים וילדים.‏ כאילו אני לא יודע אם אתם מבינים את זה אבל אני אוהב בנים ולא אוהב בנים גדולים ממני.‏ לאורך כל השנים שהייתי בן ‏17‏ לא אהבתי בני ‏18‏ ובן ‏19‏ לא אהבתי בני ‏20‏ כאילו אני לא מרגיש נמשך.‏ האם זאתת בעיה ?אשמח לקבל חוות דעת מהגולשים,‏ גם מהנסתרים אילו שרק קוראים ולא כותבים ‏,‏ במסרים.‏ תודה ושבוע טוב ?‏

זה בסדר

הי בחור אהוב מה שאתה מתאר הוא די טבעי. התרבות מסביב משדרת לנו שצעיר זה יפה וכיפי. רואים את זה בשלטי חוצות, ובכל מקום. אתה לא יוצא דופן. מצד שני יש גם אנשים שנמשכים למבוגרים מהם, או שזה לא ממש משנה להם. אני חושב שמה שאתה רואה בפלאפון לא בהכרח אומר מה הטעם שלך. כי בטלפון אתה רואה רק גוף, זה שטחי לגמרי ובמציאות משנה גם מי הבן-אדם, ואיך הוא מתנהג, ומה אפשר לעשות איתו בכללי. יכול להיות שתגלה גם שעם הזמן כשתכיר אנשים, דברים ישתנו, ואתה תגלה שהגיל זה רק אחד הדברים שמשנים. בינתיים אל תענה את עצמך יותר מידי. אתה בסדר

concealed

New member
זאת לא "בעיה", זו נטייה מינית

המכונה "אפבופיליה" (או "פדופיליה יוונית") - המשיכה לנערים מתבגרים. למעשה הרבה מהמקרים המתועדים של ההיסטוריה של ההומוסקסואליות מתייחסים לנטייה זו (יווני אתונה, אוסקר וויילד, תומאס מאן ועוד...). הצעד הראשון והחשוב ביותר הוא לקבל את עצמך. זה כולל להבין מהי בדיוק הנטייה שלך, ולקבל באהבה את מי שאתה כבעל הנטייה. אתה לא "חולה", אין לך "בעיה" - לא משנה מה יאמרו לך אחרים. תנסה להבין במדוייק מה טווח הגמי"ש (גיל משיכה) שלך. אני למשל בגבול פדופיליה-אפבופיליה והגמי"ש שלי הוא 10-14 בערך (זה לא מדע מדוייק...). אני מציע בחום להכנס לקישור בחתימה שלי. אין מה לדאוג - מדובר באתר חוקי שכל תכליתו לעזור. אתה מוזמן כמובן להציף אותי בשאלות לפרטי, אני אשמח

למעלה