שאלה מסקרנת

שאלה מסקרנת

כמה רגעים לפני האורגזמה המיוחלת, כשגוף חם, לח ורוטט, על מה אתם חושבים כדי להגביר את הרעידות ולקרב את עצמכם להתפרצות הלוהטת? איזה מחשבות מחרמנות עוברות לכם בראש? על מה או מי אתם מפנטזים? זה יכול להיות גם כשאתם לבד וגם עם בן זוג. אשמח לשמוע את תשובותיכם.

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif על מי רגע לפני..?../images/Emo178.gif

אשה בשלה מבוגרת..
אימהית..?

horneyboy

New member
תשובה

לפעמים כשאני מאונן אני בונה לעצמי פנטזיה בראש, ואז דואג שאני או הבת-זוג או (בדרך כלל) שנינו ביחד גומרים ברגע שאני גומר באמת. אם לא, אז עולות כל מיני מחשבות מקוטעות על סקס ובחורות, לפעמים תמונות של כוסיות שראיתי ברחוב או בטלוויזיה. ולפעמים גם אין מחשבות, הראש ריק ויש תשוקה נטו בראש.

אפולו68

New member
הפעמים הראשונות

אני נזכר בבחורה הראשונה שגמרה בגללי. היינו חברים ואחרי שהתלוותי אליה לביבי סיטר הסתובבנו ברחובות והגענו לגינה ציבורית בערך בחצות. זה התחיל כמזמוז והגיע לכמעט התפשטות. זו הפעם הראשונה בה חפנתי שד ונישקתי את פטמותיה היא נכנסה לשוונג כזה שהפוט הושיבה אותי על הספסל של הגינה הציבורית הרימה את חצאיתה ואפילו מבלי להסיר את מכנסי או תחתוני וגם לא את תחתוניה העדינים פשוט רכבה על האיבר הזקור שבתוך מכנסי עד שהגיעה לפורקנה באבינונה מתפוצצת. צלעותי כמעט נשברו היו לי שפשופים בזיין כשבוע מן החיכוך של הג'ינס והתחתון אבל זו התמונה המחרמנת ביותר החרוטה במוחי הקודח את חברתי דאז נ. מגיעה לאביונה על אברי המתוח מיותר כמובן לציין שגם אברי הזקור התפרץ בתוככי המכנס ... אנחותיה זכורות לי כאלו אני שומע אותן עכשיו. היא כיום אם לשנים אני אב לארבעה אנו מתרעים מעת לעת היא עברה הרבה וגם אני עברתי לא מעט יש בעיניה עדין את אותו זיק שובב

Lenr

New member
אז זהו ש.

למען האמת בזמנ האחרון זוגתי ואני מפנטזים על עוד אישה..... מילא אני אבל אם היא רוצה.......

למעלה