ישבתי וחשבתי...
אני לא חושבת שהבדלים בין המינים מטשטשים ברשת. עדיין מי שמוטרד לרוב הן נשים, למרות ששמעתי גם על כמה גברים שפנו אליהם בכל מיני הצעות מגונות ומגוונות, על פי שמועות, אף אישה ברשת לא עושה סקס וירטואלי (מסתבר שכולם גברים) וכל הגברים הם כובשים מצויים......בקיצור החיים חודרים לרשת בנושא הזה. אני לא חושבת שיש יוקרה או מעמדות על פי מקצוע, וממילא כולם אנשי מחשבים או עורכי דין או פסיכולוגים....כיוון שלא ניתן להוכיח השתייכות מעמדית, אני חושבת שההתיחסות ברשת היא על פי יכולת השיחה של השותף ולא הסטטוס החברתי כלכלי שלו מחוץ לרשת. בעניין הגיל והמקום זה נורא תלוי בצורת השיחה ובדרך בה אתה משוחח, וכמובן בכוונות שלך אם אתה פותח בשאלון המוכר: מאיפה? בן כמה? נשוי? או שאתה בוחר קודם כל לשוחח ודרך השיחה לדלות את הפרטים על האדם איתו אתה משוחח. במקרה הראשון גיל ואולי אף מקום יכולים להשפיע על ההתיחסות, במקרה השני, אם השיחה נעימה ומעניינת, למי איכפת. ועכשיו לעניין הכוונות, במידה ויש כוונות ליצור קשר כל שהוא ברשת או מחוצה לה, אני מאמינה שגיל ומקום מגורים כן יהוו שיקול, אם הכוונה לסטטוס ברשת לפי מקום מגורים, אני לא חושבת שיש לכך השפעה כל שהיא. תמשיך לשאול ולחקור זה נהדר יפעת