שאלה...(מסילה לכלב)

מצב
הנושא נעול.

oren666

New member
שאלה...(מסילה לכלב)

שאלה...(מסילה לכלב)
לא בטוח שזה קשור לפה אבל... אני מעוניין לשים לכלב שלי מסילה בחצר שיוכל להסתובב בחופשיוןת אבל עדיין להיות קשור. הרעיון הוא שהכלב קשור באמצעות הרצועה שלו וטבעת לחוט ברזל שמחובר ליתדות. יש בעיה כשזה מגיע לפניות. חשבנו על הרבה דרכים איך לעשות את הפניות אבל שום דבר לא ממש יוצא טוב. נשמח לקבל הצעות. תודה.

גולי מ

New member
תשובה... (מסילה לכלב)

שאלה...(מסילה לכלב)
לא בטוח שזה קשור לפה אבל... אני מעוניין לשים לכלב שלי מסילה בחצר שיוכל להסתובב בחופשיוןת אבל עדיין להיות קשור. הרעיון הוא שהכלב קשור באמצעות הרצועה שלו וטבעת לחוט ברזל שמחובר ליתדות. יש בעיה כשזה מגיע לפניות. חשבנו על הרבה דרכים איך לעשות את הפניות אבל שום דבר לא ממש יוצא טוב. נשמח לקבל הצעות. תודה.
תשובה... (מסילה לכלב)
גם אני לא בטוחה שזה קשור לפה, אז ראשית, אני אמליץ לך להתעניין בפורום כלבים/חנויות לחיות/חברות אבטחה. להערכתי, תהיה לך בעיה, לא רק במקום בו המסילה תעשה פניה, אלא גם במקומות שבו המסילה תהיה מחוברת לקיר (טבע לא תוכל לעבור שם). אני מצרפת סקיצה ראשונית לפתרון אפשרי. כאשר בתחתית המסילה יש לאורכה חריץ, ובתוכה מושחל הפרט שמאפשר לחבר את רצועת הכלב. פניות יש לעשות באופן מעוגל (רדיוס, ולא זוית של 90 מעלות). אם הפתרון מקובל עליך, תתייעץ עם המסגר בקשר למימדי המסילה והפרטים ביחס לגודל וחוזק הכלב שלך, מאחר ומעקה שיש בו חריץ לאורכו, מאבד מהחוזק שלו באופן מהותי (אפשר לפתור את זה). אני מקווה שבימים חורפיים הכלב ישכון לבטח בביתך החם. בהצלחה

oren666

New member
תודה ../images/Emo45.gif

תשובה... (מסילה לכלב)
גם אני לא בטוחה שזה קשור לפה, אז ראשית, אני אמליץ לך להתעניין בפורום כלבים/חנויות לחיות/חברות אבטחה. להערכתי, תהיה לך בעיה, לא רק במקום בו המסילה תעשה פניה, אלא גם במקומות שבו המסילה תהיה מחוברת לקיר (טבע לא תוכל לעבור שם). אני מצרפת סקיצה ראשונית לפתרון אפשרי. כאשר בתחתית המסילה יש לאורכה חריץ, ובתוכה מושחל הפרט שמאפשר לחבר את רצועת הכלב. פניות יש לעשות באופן מעוגל (רדיוס, ולא זוית של 90 מעלות). אם הפתרון מקובל עליך, תתייעץ עם המסגר בקשר למימדי המסילה והפרטים ביחס לגודל וחוזק הכלב שלך, מאחר ומעקה שיש בו חריץ לאורכו, מאבד מהחוזק שלו באופן מהותי (אפשר לפתור את זה). אני מקווה שבימים חורפיים הכלב ישכון לבטח בביתך החם. בהצלחה
תודה

drogov

New member
פתרון פשוט וקל....

שאלה...(מסילה לכלב)
פתרון פשוט וקל....
הפתרון הוא: 1. לעגן לקיר בורג ג'מבו עם לולאה בעובי של 12 - 14 מ"מ (תלוי בגודל הכלב - שלא יתלוש) 2. לעגן אותו בורג גם לסוף המסלול של הכלב 3. לקשור כבל פלדה עבה ביניהם (יש אביזרי קשירה) ולא לשכוח לפני הקשירה להשחיל לאגר לתוך הכבל (לאגר לא נשחק כתוצאה מחיכוך עם הכבל) 4. לחבר ללאגר שרשרת - רצוי פלדה עם אביזר לולאה למניעת סיבוב השרשרת והסתבכות בהצלחה.

ואיך הלאגר עובר את הלולאה?

פתרון פשוט וקל....
הפתרון הוא: 1. לעגן לקיר בורג ג'מבו עם לולאה בעובי של 12 - 14 מ"מ (תלוי בגודל הכלב - שלא יתלוש) 2. לעגן אותו בורג גם לסוף המסלול של הכלב 3. לקשור כבל פלדה עבה ביניהם (יש אביזרי קשירה) ולא לשכוח לפני הקשירה להשחיל לאגר לתוך הכבל (לאגר לא נשחק כתוצאה מחיכוך עם הכבל) 4. לחבר ללאגר שרשרת - רצוי פלדה עם אביזר לולאה למניעת סיבוב השרשרת והסתבכות בהצלחה.
גם ההצעה הראשונה היא תיאורטית. הסיכוי שהשרשרת תעבור בדיוק בחריץ המיועד ,קלושה ביותר.

gerson1

New member
כבל, גלגל, SWIVEL, שרשרת

גם ההצעה הראשונה היא תיאורטית. הסיכוי שהשרשרת תעבור בדיוק בחריץ המיועד ,קלושה ביותר.
כבל, גלגל, SWIVEL, שרשרת
הפשוט ביותר להכנס לקנה ובנה או/ו שווה ערך ולקנות מערך מושלם-לא שווה להמציא את הגלגל

קח בחשבון שזה מסוכן...

שאלה...(מסילה לכלב)
קח בחשבון שזה מסוכן...
לצערי היתי עדה ל 2 מיקרים !!! עם כלבים שמצאו את עצמם תלויים ונחנקו למות במהלך הלילה...לא באותו מקום ולא ע"י אותה מערכת... אני היתי שוקלת טוב טוב איך להבטיח את בטחונם.

fireman

New member
מסילה לכלב.

שאלה...(מסילה לכלב)
מסילה לכלב.
צירפתי לך תרשים שיבהיר את הרעיון את המסילות (קורות) עצמן תוכל לרכוש לפי משקל\אורך במפעלים ליצור וכיפוף פלדה לבניין, לא תצטרך קורה גדולה במיוחד מאחר וגם הקטנות מביניהן הם מאוד מאוד חזקות שאם נאמר זאת בשפה פשוטה....יוכלו להחזיק גם גמל עצבני במיוחד. אני ממליץ להזמין אותן עם חורים בכדי להכניס את הג'מבואים (12-13 מ"מ) מאחר וקשה מאוד לקדוח בקורות הללו, במפעלים שמייצרים אותם מחוררים אותן באמצעות מנקב ולא בקידוח. גם את הכיפופים תצטרך להזמין במיוחד מאחר וסוג כזה של קורות (בכיפופים) בד"כ מיוצר לפי הזמנה ולא כמוצר מדף. בגדול הכיפוף לא אמור לשנות את המחיר באופן משמעותי מאחר וכפי שכתבתי החומר נמכר לפי משקל כאשר המחיר היום נע סביב 2700-3000 ש"ח לטון (אתה תצטרך הרבה פחות מטון כמובן) את החיבור בין המסילה לתפס של הכלב תוכל להזמין אצל כל מסגר שיוכל לכופף ולסדר משהו שיעשה את העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה