שאלה מנשואה

שאלה מנשואה

היי לא ממש שייכת...לפחות לא עכשיו. אני באמצע שנות ה30, נשואה 12 שנים עם 2 ילדים. די הרבה זמן אני חושבת על גירושין, כי אני פשוט לא מאושרת עם בעלי. בגדול ובקיצור אני חושבת שעשיתי טעות שהתחתנו. הבעיה היא שאני לא עובדת כרגע, למדתי, תואר שנ י ואחרי זה הסבה, אבל אני לא מוצאת עבודה. בעלי לא רצה להתגרש, הוא אומר שבשביל הילדים הכי טוב שנישאר יחד. היום בבוקר הוא שוב אמר לי שהוא לא מאושר, אבל אין מצב להתגרש, כי הילדים יפסידו מזה ויסבלו וכו וכו. אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד אני רוצה להיפרד, רוצה חיים חדשים, מצד שני הוא לא רוצה להתגרש וגם אני מפחדת איך אסתדר כלכלית. אני לא יודעת מה לעשות. מישהו היה במצבי? יש עיצות?

א פרסקי

New member
מה לגבי יעוץ

הגירושין הן אפשרות והדברים יוכלו להתברר לך ביעוץ תעבדו עם יועצים שיוכלו להבין את הצרכים אחד של השני ואולי לשפר ואם לא אז יוכלו לעזור להפרד תמיד יש את האפשרות ממליץ בחום לנסות יעוץ ולהגיע עם רצון אמיתי לשינוי של שני בני הזוג מקסימום תגיעי לאותה נקודה ואז תחליטי להתגרש והיעוץ יעזור לך הנושא

ערסlight

New member
גירושין

להחליט שקשר נישואין לא מתאים זו זכות של אנשים שיכולים לנהל את חייהם בעצמם. אם את לא מוצאת עבודה. [ולא חשוב למה... גם קופאית בסופר זו עבודה] ואת לא עצמאית, אין לך זכות להתלונן. אז... כשתהיי עצמאית, תחזרי שוב והינתיים תגידי תודה שיש מי שמסכים לפרנס אותך.

שלי 9

New member
לדעתי הדבר הראשון שאת צריכה לעשות

הוא קודם כל למצוא עבודה, תקדישי לזה את כל האנרגיות שלך ,תחפשי בכל האפיקים האפשריים (ממליצה לך אגב על אתר שנקרא ALLJOBS ,בתשלום) אחרי שתמצאי עבודה ותעבדי חודשיים שלושה ותהיה לך יציבות מינימלית בהקשר התעסוקתי תתפני לבחינת חייך האישיים; וכמו שכבר כתבו לך אפשר להתחיל בייעוץ ממוקד ומהיר (אני באופן אישי הייתי ממליצה לך על ורדה רזיאל ז'קונט,חברה שלי היתה אצלה והיתה מאוד מרוצה,ובלי קשר לדעתי היא מדהימה) שיכול לתרום מאוד להבהרת תחושותייך בנוגע לזוגיות שלך ולקבלת שיקוף מעניין של איך נראים חייך למביט מהצד (במקרה הזה מביטה:)

למעלה