שאלה ממש חשובה!!!

sasuke girl

New member
^^

לא בדיוק..באחת השיחות האחרונות הוא אמר שאני פשוט לא אבין את זה. וזה די עיצבן..אז אני מנסה לשמוע דעות של אנשים אחרים. אבל בסופו של דבר אני חושבת שאני מבינה את זה לגבי עצמי. דר ואני שונים לכן אין סיכוי שנבין עד הסוף איך זה יכל לגרום לשני אושר אבל מספיק כדי לקבל תמונה כללית.

dsol

New member
ואייי זה מזה מזכיר לי שיר !

תיקראי ! http://shironet.gpg.nrg.co.il/songView.aspx?song_id=479&singer_id=952&song_title=1e4f03 אני מקווה שלא לזה הוא התכוון כי קראתי את מה שאת וריי כתבתן וזה בערך מה שיצא.... מתאים לשיר

t a i

New member
XDDDDDDD

איזה שיר מפגר..... במיוחד נקרעתי מהכותרת XD אבל לא נראה לי שזה זה... לא היה שם שום ספר

A K I R A

New member
XDDDDDDDDD

את דומה לפיתה WTF!?!? כל כך מתאים לשייגעצ לעשות שיר מטופש!!

dsol

New member
הייהייהייי ! שייגעצ שולטים !

שלא יהיו בעיות ! שייגעצ להקה מצויינת

White Magic

New member
שלושלת הדברים האלה

עונים על צרכים מאוד בסיסיים של האדם....הצורך הביולוגי - מים, הצורך הסביבתי, מה שהסביבה מספקת לו- מזג האוויר הטוב והצורך הנפשי- הספר... חחח....>_>....מנסה להישמע חכמה... ודרך אגב את ציירת את התמונה...?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזהירות פילוסופיה קשה

אין לזה תשובה אחת ברורה, דר סתם מנסה לשגע אותך. אפשרות אחת זה: רק אדם פשוט יכול להיות מאושר. לכן אדם עם רצונות פשוטים כמו כוס מים ומזג אוויר טוב, שהם תנאי חיים פשוטים מאוד, וספר כדי להעביר את הזמן יכולים להפוך בנאדם למאושר בתנאי שהוא בנאדם פשוט. אפשרות נוספת:פה כבר מדובר על היכולת להעריך את הדברים הקטנים, אדם יכול להיות מאושר ממים, מזג אוויר טוב וספר אם הוא יודע להעריך את הדברים הקטנים בחיים. והאפשרות האחרונה שאני ארשום:וזה קצת יותר "רדוד", אדם יכול להיות מאושר ממים, מזג אוויר טוב וספר מכיוון שזו אווירה מרגיעה. אנשים רבים לא מבדילים בין רוגע לאושר מכיוון שבעולם של היום כולם שמחים להיות רגועים, אז הם פשוט מחליפים את זה עם אושר. וזהו נותר לי רק דבר אחד להגיד! מיפ.

hamush

New member
שיקא עצלן אוהב שמיים וכו..קאקשי עם

הספר שלו כל הזמן שילוב בינהם קיצר לא משנה שאלה מוזרה

sasuke girl

New member
....:

זו קיובי הנקבה מחזיקה את נארוטו התינוק ולרגליה ההוקוגה הרביעי מת כשהוא ונארוטו מחוברים אליה בשלשלאות

למעלה