שאלה ממש חשובה!!!

sasuke girl

New member
שאלה ממש חשובה!!!

איך מים מזג אויר טוב וספר יכולים להפוך בנאדם למאושר????? אני חייבת תשובות טובות ולא ציניות זה ממש ממש חשוב לי תודה ^^

t a i

New member
כלומר לקרוא ספר בים...

טוב... לא משנה.. לא הבנתי תשאלה בכלל.... ^^"

t a i

New member
בשביל מה היא בכלל (השאלה)..???

יש סיבה מיוחדת?

sasuke girl

New member
-___-

האקס אמר שאני לעולם לא אבין אותה...וזה עיצבן אותי...-______-

t a i

New member
חחחחחחח.....

יש לי תשובה.. לא צינית אבל לא רצינית במיוחד... נניח ואיזה בןאדם יצאה לטיול לסאפארי בשיא החום ואיבד את דרכו לבד איפשהו... אז הדברים שישמחו אותו זה מזג אוויר נורמאלי.. מים וספר.. סתם בשביל תעסוקה.. חעחעחע... לא יודעת אם עזרתי,, אבל זה בנתיים מה שעלה לי בראש..

sasuke girl

New member
.......

....*מוותרת על הסיכוי להבין את זה איי פעם בעזרת אנשי הפורום*

t a i

New member
לא!!!!!!!!../images/Emo2.gif

אולי יש אנשים חכמים כאן..... למרות שאני באמת לא הבנתי את השאלה... ^^"

דר שאל אותך את זה?.. חחח..

מתאים לו :X מיפ.. ואמ.. התשובה לפי דעתי זה שבעצם זה ממש תלוי בבנאדם. יכול להיות שמים, מזג אוויר טוב וספר לא יהפכו את אותו הבנאדם למאושר. ויש כאלה, לעומת הבנאדם הזה, שהדברים המצויינים כן יהפכו אותו למאושר, זה תלוי מה הוא אוהב, איך סדר החשיבויות שלו בנוי ^.^ בשבילי למשל- להביט בים בשקיעה, או באמצע הלילה זה משהו שגורם לי להיות מאושרת.. אבל זה לא הקטע.. הדברים האלה לא הופכים כל בנאדם להיות מאושר. יש אנשים מסויימים שזה "יעשה להם את זה." ואיך זה יכול להפוך את הבנאדם למאושר?.. אמ..אני מניחה שעצם זה שהאדם יושב בחוץ על הדשא או אפילו בים, לידו בקבוק מים-כי הרי זה יותר טוב מכל מיץ שקיים, ויש איתו ספר טוב. זה דבר שגורם לך להרגיש טוב! ממש..! לשבת בחוץ על הדשא, כשהרוח מבדרת את השיער ואת יושבת וקוראת ספר, זה כבר עושה הרגשה טובה. רק מלדמיין את זה.. ^.^

sasuke girl

New member
^^

אני אוהבת לשבת על הגג בלילה כשיש ירח מלא והסתכל..הממ *חולמת על זה...* כן דיברנו על זה פעם. חשבתי שזה פשוט הדברים הפשוטים האלה שגורמים לך להרגיש טוב אתה לא צריך לחשוב יותר מדי על מה שאתה עושה...אתה פשוט עושה את זה וזה גורם לך אושר.

למעלה