שאלה ממש חשובה!

שאלה ממש חשובה!

בלה בלה...סורי שפתחתי נושא חדש, אבל זה חשוב לי, וזה דחוף, אז אם מישהו יודע לאן לפנות או יודע תתשובה בעצמו, תודה מראש..:] אז ככה, יש אצלנו עכשיו דודים של אמא שלי שגרים בסנט פטרבורג...בלנינגרד, והם טסים הרבה לחו"ל כי דוד של אמא שלי איש עסקים וזה...בקיצור, לכל מקום שהם רוצים לטוס משם הם צריכים לקבל ויזה, וזה ממש מעצבן, כי כמו שאמרתי הם טסים הרבה. אז עלה להם רעיון, לקבל אזרחות..[ומן הסתם דרכון] ישראלי, ואז הם יוכלו לטוס חופשי, כי עם דרכון ישראי לא צריך ויזה לשומקים..[נו פרט לארה"ב ועוד כלמני מקומות]... עכשיו, שניהם יהודים..[אמא יהודיה]...השאלה היא, אם הם יכולים לקבל תאזרחות, ולחזור עוד כמה ימים ללנינגרד בלי בעיות? תודה מראש חעונים :]

AeroSlash

New member
לדעתי לא....

אם אני לא טועה לפני כמה שנים היה חוק שכל מי שמקבל אזרחות צריך לשבת בישראל משהו כמו שנה מאז קבלת האזרחות. יש מצב שאני מתבלבת (ואל תתנפלו אם אני כן) אבל הגיוני שאני צודקת, לא יודעת..

אממ..

הבנתי שאם הם מוותרים על כל ההטבות שאלה שרק מקבלים אזרחות מקבלים, אז הם יכולים לעזוב תארץ.. אבל אני לא בטוחה =/

AeroSlash

New member
אין לי שמץ...

אפשר אולי ללכת למשרד הפנים ולקחת את הטופס שצריך למלא לקבלת אזרחות, בטח איפשהו מאחורה כתוב שם

אני מודעת לזה....

גמני עשיתי בגרות באזרחות...וקיבלתי ציון לא רע בכלל.. השאלה הייתה אחרת.. =/ תודה בכ"ז...

okts

New member
אם אני לא טועה

הם חייבים לחיות בארץ לפחות שנה כדי לקבל את הדרכונים הישראלים. אזרחות הם יכולים לקבל ישר, אבל זה לא אומר שגם את הדרכון.

שאלה קשה...

החיים קשים... אני לא חושבת שזה כל כך פשוט לקבל אזרחות ודרכון ישראלית וישר לעזוב =/ לי יש פרוטקציות :] אני אזרחית גם בארץ וגם ברוסיה.

l1zard

New member
חחחחחחחחח

מרינה לרובינו יש פרוטקציות אם כבר.. חחחח.. :]

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כתבת בסוף " תודה מראש חעונים" שזה " תודה מראש לעונים" ( הבנתי רק עכשיו
) ובהתחלה חשבתי שכתבת " תודה מראש חנונים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה