שאלה ממש חשובה

aviviti

New member
שאלה ממש חשובה

אנחנו כרגע ממש רק בתחילת הדרך ל ivf+ icsi כמובן אחרי כל הבדיקות הנדרשות, לפני שבוע בערך נקבע לי פרוטוקול דיכוי ארוך של גונל f +מונוגון+אובוטרול, הזרקתי דיקפפטיל ל 28 יום
ואני מחכה ל us ובדיקת דם של שבועיים אחרי הזריקה כדי לקבוע המשך, השאלה היא מה צריך "לראות" ואלו תוצאות הן הנדרשות? וגם אז איך ממשיכים ואיך נקבע סדר וכמות זריקות ההמשך של התוכנית?
שבוע נעים

בולה101

New member
לא ממש מובן הפרוטוקול שלך

אם הבנתי נכון אז: דקאפפטיל לדיכוי? ממתי? אחריו גונל ו מנוגון יחד במקביל לדקפפטיל? ובאיזה שלב של ההזרקות את עכשיו? בעקרון מקבלים דקאפפטיל לאיפוס ההורמונים , אחריו גונל ושות' לעידוד הזקיקים. תעשי סדר ואנסה לענות לך

aviviti

New member
הכוונה היא כזו

קיבלתי דקפפטיל לדיכוי ארוך ביום ג' האחרון, נאמר לי להגיע לאחר 14 יום ל us ולבדיקת דם. כמו כן, בנוסף יש לי פרוטוקול לגונל f ,מונוגון ואובטרל

hyb

New member
מה שאמורים לראות

באולטרסאונד-זה שאין זקיקים-ואז יודעים שאת אכן בדיכוי-ואפשר להתחיל את הגירוי. גם ערכי ב. הדם מראים שאת בדיכוי.

נועם@בת

New member
בעוד שבועיים בודקים עם הדיכוי עובד

זה אומר שהשחלות ריקות מזקיקים והרירית מינימלית. בדיקת הדם צריכה להראות על פרופיל הורמונלי של תחילת מחזור. סדר הזריקות נקבע לפי התגובות שלך לפרוטוקולים קודמים (אם היו כאלה בעבר), לפי הפרופיל ההורמונלי שלך, ולי שיטת העבודה שלה רופא. באופן כללי מדובר ב6-10 ימי זריקות גונל+מנוגון. כשהזקיקים גגדולים דייםפ מזריקים אוביטרל ו36 שעות אחרי כן שואבים את הביציות. בהצלחה נועם

למעלה