שאלה ממש חשובה

שאלה ממש חשובה

יא איזה חרא שמסתובב עם הכלב שלו לא קשור- הוא התקיף היום את הכלבה שלי- כאזרח היה לי מותר לעכב אותו עד שניידת תגיע הכלבה שלי נפצעה כנעט הורדתי לו אלה בחיי

ESU Boscorelli

New member
חבל...

היית מוריד לו אלה אתה הייתה הפוגע מבחינת החוק... תנסה להתלונן או משהו אבל לא נראה לי שיעשו משהו כי למשטרה אין כוח אדם לכזה דבר

כן ידוע לי- אבל אני יפנה למש"ק שלנו

כי אותה חלאה שמסתובב עם הכלב שלו זה פעם ראשונה שהוא עושה לנו את זה פנינו לסיירת פיסטוק(ראשונים) הגיעו לנו רק אחרי שעה מהזמן שפתחנו תאירוע

Dark Storm

New member
יש מה לעשות

מותר לך להגיש תלונה על בעל הכלב (תקיפה של אדם ע"י כלב זה עדיין תקיפה, תקיפה של כלב ע"י אדם/כלב אחר זה גרימת נזק לרחוש שלך מבחינת החוק) אתה יכול להגיש תלונה ואם ימצאו לנכות אפשר לתת לבעלים קנס כספי ואם צריך לפנות לעיריה שיקחו לו את הכלב

ידידי היקר תבין אותי

אני בניק שוטר82חזר אני מכיר תחרא הזה הוא מחפש אותי בנרות הוא עבריין לא קטן יש לו הרבה תיקים. מאז שאני הייתי מתנדב הוא מחפש אותי ואני יודע את זה- אני לא אלים בכלל אבל בשביל ההגנה אני יצטרך לפתוח לו עוד תיק נראה במצב זה יהיה לו ה"אינציקלופדיה הפלילית" בתחנה מה לעשות

לא הזמנת את הגורם הנכון ...

בראשון "הבננות" מיועדות לתפקד כמו מח' הסיור המשטרתי, היית צריך לפנות טלפוני למוקד העירוני, לדווח על כלב עם בעלים ללא רצועה שגם מחרבן ללא איסוף אחריו- ותראה תוך כמה זמן תקבל תגובה בשטח!

תראה-תשמע תבין .. ../images/Emo3.gif

בנינו עד שה"בננות" יבואו סבתא שלי תצא מהקבר ותרקוד הורה.. ברצינות לוקח הרבה הרבה זמן עד שהם באים אבל הם ממש חברה מצויינים

ziv85

New member
אם הם היו חברה טובים

הם היו באים מהר לארועים שלהם.

למעלה