שאלה ממש דחופה:/

alikbert

New member
שאלה ממש דחופה:/

אממ סתכלו קיימתי יחסי מין עם מישהי שיכול להיות שיש לה איידס אחרי כמה זמן אני יכול לגשת לבדיקת איידס ? תודה מראש:/

היא לא כזו דחופה...

יש לך איזה 3 חודשים ככה... בהצלחה, לשם שינוי בלי ציניות. בפעם הבאה, אל תעשה שטויות.

../images/Emo5.gif

קודם כל בשבילך אני מאוד מאוד מקווה שלמדת מהנסיון ולהבא תשתמש בקונדום! שנית, יש פורום מיוחד עם איש מקצוע שמיועד לנושא האיידס. כדאי לך להכנס לשם. יהיה עליך לעבור מספר פעמים בדיקה במשך תקופה מסויימת בכדי לשלול זאת. מחזיקה לך אצבעות.

benzba

New member
■ שלושה חודשים

איך הגעת למסקנה שיש לה איידס? או שאתה סתם חושש שמא. בכל אופן לא כדאי לחכות 3 חודשים ארוכים בצפיה מתוחה ומורטת עצבים תשכנע אותה לגשת לבדיקה, שהיא חינמית דרך משרד הבריאות. במידה ותוצאת הבדיקה תהיה חיובית, אפשר עד 72 שעות מרגע המגע החשוד בהדבקה לקבל טיפול תרופתי (קוקטייל) שמונע את האפשרות להיות נשא, אבל זה טיפול ארוך שנמשך כחודש. אני מאחל לך ולה בריאות ואושר ומי יתן שחששותיך יתבדו.

benzba

New member
■ טיפול כזה נותנים רק אם יודעים

שהוא שכב בודאות עם נשאית איידס. ולא בגלל שהוא חושב שהיא נשאית לכן הצעתי לו שישלח אותה לבדיקה. במידה והיא תסכים

thrall

New member
תושה כזאת

1. אם עדיין לא עבו 48 שעות עוד אפשר לטפל בזה בהצלחה לא מבוטלת, כנס דחוף לפורום איידס ותשלח הודעה לפרופ' רשפון שינחה אותך מה לעשות 2. תרגע לא בטוח שיש לה איידס 3. פעם הבאה תשים קונדום 4. הסיכוי להדבק באיידס בקיום יחסי מין חד פעמיים לא מוגנים עם נשא איידס נמוכים מ1%

נוצתית

New member
וכאן הזעקה לכולם

קיימו יחסי מין עם אמצעי מניעה! ובקשר לשאלתך - לא ברור באמת איך אתה יודע שיש לה HIV או שהיא נשאת המחלה הזו . בכל מקרה זמן הדגירה של המחלה שהיא תופיע בדמך אם במיטה ונדבקת זה לוקח כמו שאמרו קודמיי 3 חודשים. כך שמצפה לך 3 חודשים של מתח רב ותעשה טובה אל תקיין יחסי מין עם אחרות , כי אתה חולה או נשא מעכשיו אז ראוי שבנות זוגתך העתידות תדענה על זה ולא כמו שהיה לאחרונה בחדשות שאיזה אחד הדביק 4 נשים ו 25 אולי נשאיות בגללו. ושוב אנשים תשמשו באמצעי מניעה זה לא בושה...עדיף להוציא 60 ש"ח על חפיסה מאשר לשלם כל חייכם . הנוצה

למעלה