שאלה ממשתתף חדש

שאלה ממשתתף חדש

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני מגיע לפורום הזה ואני מקווה שהשאלה שלי רלונטית. אני מסיים השנה את התואר השני ומעוניין להמשיך לדוקטורט. שני התארים אינם קשורים לפילוסופיה (הנדסת ביוטכנולוגיה ומדעי המוח), אך יש לי הכרות לא מעטה עם הנושאים, והנפשות הפועלות, לאורך היסטוריית הפילוסופיה והמדע. במהלך השנים פיתחתי רעיונות מסויימים הקשורים לתפיסת המציאות וכיוונה. התאוריה מתחילה לרקום עור וגידים אך דרושה עוד עבודה רבה. שאלתי היא, האם קיימים אדם, וועדה או מילגה המאפשרים התפנות לעבודה שכזו, במסגרת תואר שלישי או כל מסגרת אחרת? בתודה מראש!

תשמע, אני לא רוצה להישמע חצופה

חס וחלילה ולצערי אני לא יכולה לעזור לך בענייני קרנות או מילגות. אבל... אתה נשמע לי נורא חמוד ואתה מתעניין בנושאים שתופסים אותי בבטן חזק. ואני יודעת שהפניה שלי היא (טיפה) לא קונבנציונלית... אבל, אתה רוצה להכיר? 164 ס"מ, 50 ק"ג, שיער חום ועיניים חומות, אינטליגנטית, אתלטית, ואם אתה רוצה עוד פרטים, אתה יכול לפנות למייל: [email protected]

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה פה קורה פה?

nehud

New member
ניצולת "קצב" מבקשת לחיות את החיים

מתמקדת בפילוסופיה של פעולה על פני פילוסופיה של המוסר והצדקנות נחמד וחינני באהבה אהוד

nehud

New member
נושא ותוכן תואר שלישי

מתקשר בעיקר לתכנים בהם עוסק המנחה הראשי - רצוי לאתר אחד כזה (מנחה) הרואה בכיוון שאתה הולך חלק מהפזל המעסיק אותו, במידה והצלחת גם מילגה תהייה חלק מהחבילה בהצלחה אהוד

למעלה