שאלה ממוקדת

idos3

New member
שאלה ממוקדת

שלום שמי עידו 21/10 נולדתי בת"א רציתי לשאול מה זה אומר שהירח בסרטן,ראש חץ בתאומים, שמש במאזניים ואופק בתולה.

תשובות ממוקדות../images/Emo70.gif

ממש בקיצור : הירח בסרטן מראה על רגשות עמוקים וקשר חזק לבית ולאם, השמש במאזניים מראה על דיפלומטיה טקט ואסתטיקה, ואופק הבתולה מראה על הסתכלות קצת ביקורתית על החיים ועל עצמך. ראש החץ בתאומים מראה שהיית פעם אינדיאני, ואתה צריך קשתית נחמדה כדי ללמוד לכוון.. סת-ם. ראש חץ הוא לא מינוח אסטרולוגי, חמודי, ואין לי מושג מי אמר לך אותו, ומה זה אומר שהוא בתאומים: אולי כדאי לגשת למועדון הקליעה המקומי, ולשאול את וויליאם טל ?..

tal2019

New member
,תודה,ועוד שאלה

יאיר שלום. קראתי את ההסבר שלך בהקשר לירח בסרטן. גם אצלי הירח בסרטן ואכן רגישה וביתית אני,אבל הקשר לאמא זה ממש לא מתאים ,הקשר שלנו בעיתי מהיסוד וקשה.דרך אגב אימי מזל סרטן.ואני עקרב.20.11.59 אשמח אם תוכל להסביר מעט . תודה ויום טוב טלי

ובכייין... ../images/Emo13.gif

אמרתי שיש קשר חזק לדמות האם - לא ציינתי שהקשר חייב להיות טוב..
לפעמים בדיוק להיפך: בגלל עומק הקשר הפנימי, הרי שתקשורת גרועה עם דמות האם תוקעת ומפריעה יותר מאשר בקשרים אחרים, או אצל אנשים אחרים. הדמות הזו משמעותית יותר, ולכן גם האימפקט שלה על חייך גדול יותר - לטוב ולרע - בין אם במודע, ובין אם בלא מודע.. אשמח להסביר לך יותר, אבל נראה לי שלשם כך צריך לעשות עבודת עומק על מפת הלידה שלך, דבר שהוא בלתי אפשרי בפורום הזה.

למעלה