מהו הסרט הראשון שראיתם בקולנוע, האחרון שראיתם בקולנוע והפרש המחירים בין הכרטיסים?
dory30 Well-known member 3/10/20 #1 מהו הסרט הראשון שראיתם בקולנוע, האחרון שראיתם בקולנוע והפרש המחירים בין הכרטיסים?
R ruven7 Active member 7/10/20 #4 נכתב ע"י dory30: מהו הסרט הראשון שראיתם בקולנוע, האחרון שראיתם בקולנוע והפרש המחירים בין הכרטיסים? לחץ כדי להרחיב... הראשון היה כילד מן הסתם טרזן או משהו, עדיין בלירות...
נכתב ע"י dory30: מהו הסרט הראשון שראיתם בקולנוע, האחרון שראיתם בקולנוע והפרש המחירים בין הכרטיסים? לחץ כדי להרחיב... הראשון היה כילד מן הסתם טרזן או משהו, עדיין בלירות...
ד דני הזמיר 666 Member מנהל 5/10/20 #2 אף פעם אל תודה בהעתקה... הראשון שראיתי, קונילחל בתל אביב... האחרון, בדצמבר אשתקד, החידוש לליל המסיכות... על הפרשי המחיר, אני לא יכול לענות לך... כי אז קנינו בלירות... ואין לי פה את המחשבון שממיר לירות לשקלים...
אף פעם אל תודה בהעתקה... הראשון שראיתי, קונילחל בתל אביב... האחרון, בדצמבר אשתקד, החידוש לליל המסיכות... על הפרשי המחיר, אני לא יכול לענות לך... כי אז קנינו בלירות... ואין לי פה את המחשבון שממיר לירות לשקלים...
dory30 Well-known member 5/10/20 #3 סרט ראשון- רוג'ר ראביט ב-1989 עם הכיתה. סרט אחרון- הג'נטלמנים, פברואר האחרון. הפרש המחירים הוא כ-24 ש"ח בערך.
סרט ראשון- רוג'ר ראביט ב-1989 עם הכיתה. סרט אחרון- הג'נטלמנים, פברואר האחרון. הפרש המחירים הוא כ-24 ש"ח בערך.