שאלה מלאה קושיות....

שאלה מלאה קושיות....

אני גרוש באושר ועושר, אין לי בעיות עם הגרושה, הילדים, טפו טפו. חי בטוב, נהנה מכל רגע, נו טוב, לא צריך להגזים, נהנה עד כמה שפולני יכול להנות. אין לי עניינים עם עורכי דין, רבנים, ישמור השם מהם, סתם גרוש וטוב לו. עדיין יש כאן מקום לאחד שכזה, או שאני חייב לחשוב על כמה בעיות בוערות. המתעסק ברגע של חיוך, לא להתנפל....

חבוב

שבוע כאן ואני מבטיחה לך שיצוצו בעיות בוערות. ואם לא יצוצו, הרצל ידאג לך.

וואלה מצטער...

אביב עכשיו, עונת הקיטורים חלפה עברה לה... לא נעים לי לאכזב, אך קיטורים זה לא ממש צד חזק באישיות שלי... ובקשר להרצל.... ...who's the fuck he is

מצוטטת

New member
חלילית לי להתנפל אבל בכ"ז../images/Emo18.gif

מבחינתי אתה לא ניזקק כאן לשכפ"צ או כפל"ד.... את האלה תישמור מתי תתאהב
בכלל מבחינתי זה טופי יופי להדגיש שהחיים שאחרי עטופים גם בגוונים אחרים שיהיה ברור, אני עצמי שוקלת בימים אלו בהמלצת חברה על אמת שלי....להוציא
ון בנושא
אז חד-משמעי לי זה ב'סדר הקטע הזה שלא נותנים לך ביס בפיתה בלי רשות ולא שותים לך ת'דם עם קש.... וש'לא מרטו לך ת'ריסים עם פינצטה אין משובח מזה כדי לשמור על שפיות תאמין לי, מבינה אותך
רק שחשבתי לי ככה בין אני עצמי ואנוכי אולי אתה יכול אם אתה כבר PO , סופסופ לשרטט את המסלול....לתת אולי גם איזה כיוון רמז משהו כזה עם יותר "בשר" לאלה שעוד מתברברים בדרך... תוהים בכוון..... אם לא יועיל להזיק זה בטוח עוד פחות נכון
, מכ'פת לך מילים יש אצלך מספיק בנימצא!

maof

New member
את מחפשת מתחרים לרבי מכר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

תגידי את....

את לוקחת אוירבסוף משפט, בסוף חיבוא או סתם נושמת מהר? אני שם לב שגם לך אין ממש בעיות עם מילים...:) ובקשר לרמזים שבקשת...אין פתרונות אינסטנט וכל מה שאכתוב ישמע פלצני לאללה. החיים, את יודעת, הם מה שאנחנו עושים מהם. הגעתי למסקנה כי מסכנות, אבלות, בעייתיות וכ'ו...זה סוג של 'סטייט אוף מיינד' שיש אנשים האוהבים להיות שם. חוץ מזה יש ירח מלא, אז מה אכפת לי בכלל

תגידי את....

את לוקחת אוירבסוף משפט, בסוף חיבוא או סתם נושמת מהר? אני שם לב שגם לך אין ממש בעיות עם מילים...:) ובקשר לרמזים שבקשת...אין פתרונות אינסטנט וכל מה שאכתוב ישמע פלצני לאללה. החיים, את יודעת, הם מה שאנחנו עושים מהם. הגעתי למסקנה כי מסכנות, אבלות, בעייתיות וכ'ו...זה סוג של 'סטייט אוף מיינד' שיש אנשים האוהבים להיות שם. חוץ מזה יש ירח מלא, אז מה אכפת לי בכלל

למעלה