שאלה: מי ישן אצל מי?

שאלה: מי ישן אצל מי?

טוב הבת מאוד רוצה אותו בתור חבר הוא כרגע לא מוכן להגדיר את היחסים, כנראה שהיא החברה הראשונה שלו. אצלה זה חברות שניה כי הראשונה היתה וירטואלית. היום הם עומדים לצאת בערב פעם שניה . שאלה בזהירות מה יקרה אם לא יצא לך לישון אצל החברה שתכננה לסיים שם את הלילה , אם תהיה לי בעיה עם זה שהיא תשאר לישון בביתו, הוא אמר שיארגן לה מזרון נוסף לישון בחדר שלו. ישנו בחדר אחד אבל במיטות נפרדות. אין לי בעיה עם זה, אמא שלו מסכימה. איך אתם רואים את זה? האם אני מתירנית מדי.

לדעתי..

אם היא כבר רמזה שהיא אולי תישן אצלו זה אומר שהם דיברו על זה בינהם והם רוצים לישון יחד. הייתי מרשה לה לישון אצלו כי זה ברור שזה מה שהיא רוצה, שלא יקרה מצב שהיא תישן אצלו אבל תגיד שישנה אצל החברה ההיא. אם אתן מספיק קרובות והיא ילדה אחראית אז כדאי שתנהלו על זה שיחה רצינית, שתדע שגם אם היא ישנה אצלנו זה לא אומר שאין גבולות...שהיא צריכה לקחת את זה בפרופורציה הנכונה לגיל שלה. אם היא ילדה אחראית ובוגרת אז הייתי נוטה לסמוך עליה שתקיים את מה שאמרה ושהם ישנו במיטות נפרדות וכו'. זה לא מתירני מדיי לדעתי. כל עוד מזכירים לה שזה רק לישון אצלו ושלא תסחף, שלא תפרש את זה כאילו מעכשיו הכל מותר ולא צריך לבקש רשות. בכל מיקרה הייתי אומרת לה גם שלא משנה מה קורה והיא רוצה לחזור הביתה אז שרק תתקשר. כשהייתי בת 15 אמא שלי הייתה מעדיפה שנישן אצלי ולא אצלו, וישנו במיטות נפרדות. אם הייתי מבקשת לישון אצלו לא הייתה התנגדות מאסיבית אבל בכל זאת הייתה הצעה לבוא לקחת אותי גם אם זה מאוחר מאוד, כסף למונית או שנחזור לכאן. take it easy!

ברור של קחתי את זה בקלות

הם אפילו עדיין מדברים עד עכשיו בטלפון ומסכמים דברים לערב. כפי שזה נראה כרגע היא תישן אצלו והתנאי שאמא שלו בבית (ההורים גרושים והוא בן יחיד). ומשגיחה. היא ילדה אחראית והיא לא תעשה מה שלא נעים לה היא לא "זונה" והיא לא תיתן שיהפכו אותה לכזאת מלילה אחד של שינה אצל בן בבית לבד ללא כל החבורה. כמובן שהיא יודעת שמותר להתקשר אלינו בכל שעה ונגיע לאסוף.

נו אז נהדר וכולם מרוצים../images/Emo13.gif

בשביל לאזן את יכולה להגיד שבפעם הבאה הוא יכול לבוא אליכם. ככה גם תכירו אותו. איזה כייף לה!

המשפט האחרון - חשוב מאוד בעיני, וגם אני

אומרת אותו כלה זמן לבת שלי - לא חשוב איפה תהיי ומה תהייה השעה - אם תרצי לחזור הביתה תתקשרי ונבוא לאסוף אותך. ואני לא יודעת איך הייתי נוהגת. יש לי עוד כמה שנים כדי לעכל את הרעיון שהבת שלי ישנה אצל חבר.

לאייה

New member
אני לא הייתי מסכימה

לא חושבת שבגיל הזה צריכים להכנס למצבים שלא ברור איך הם יצאו מהם.... לא מדובר בחברות ממושכת והרצון שלה בו כחבר שם אותה בסיטואציה עדינה בה היא יכולה להיענות ללחצים מצדו על מנת "לשכנע" אותו להיות חבר שלה.

לדעתי, זה מוקדם מדי

גם לגיל, גם למצב וגם לבשלות הרגשית. כל דבר בעתו. ואגב, מפריע לי מאוד שבהודעתך הנוספת כינית את ילדתך במשפט:"היא לא זונה" אני יודעת שלא התכוונת לדבר ובכל זאת, זה צורם בעיניי לכנות כך את ילדתך.

ButtercupA

New member
את מכירה בכלל את המשפחה?

אם זו פגישה שניה, והבת שלך רוצה אותו בתור חבר, מן הסתם היא קצת מסנוורת ולא בדיוק יודעת מי הוא ומה הוא. נראה לי ממש לא מתאים לאפשר לבת לישון במסגרת התנאים האלה אצל הכאילו חבר. וזה בכלל לא קשור ל"שמה הטוב" או כל ענין אחר. ולגבי הנקודה שהועלתה כאן- שאם היא רוצה לישון אצלו ולא תסכימי אז היא תשקר לך ותגיד שהיא ישנה אצל החברה- אם זה המצב, אז זה כל כך לא לענין בעיני. זה אומר שאת מאפשרת לה את זה כי את יודעת שאחרת היא תשקר לך ואת מסכימה עם זה. לסיכום- מכל בחינה שהיא, ממש לא במקום בעיני כל הסיפור, שתהיה "חברה" שלו יותר משתי דקות וחצי ואז יהיה על מה לדבר. וזה לא משנה שוירטואלית היא מכירה אותו יותר זמן, כולנו יודעות כאן שאי אפשר באמת לדעת מה ומי הבן אדם מאחורי הניק.

mevav1

New member
גם אני נחשבת לאמא יחסית קלילה ומתירנית

אם לומר ככה, אבל היות והיא לא מכירה את החבר שעדיין לא בטוח שהוא חבר שלה שעדיין לא יודע מה טיב היחסים ביניהם בכלל והיות ואינך מכירה את משפחתו ולא כל שכן אותו והיות ובתך היא הדבר החשוב לך בעולם, למרות שאת סומכת עליה ואת אמא נהדרת ומה לא, אל תסכימי לזה בפעמים הראשונות ולא משנה אם עושים משהו או לא וסומכת עלטיה או לא. העניין הוא לא בקטע של לסמוך אלא בקטע שאינך מכירה את משפחתו ואור לכל החולי נפש שיש לצערי כיום ברחוב ובכלל, נראה יהיה לי מפחיד לתת לבתך ככה ללכת לישון במקוםן שאת אפילו לא מכירה. תדברי עם בתך, תספרי לה את לבטייך ואת חששותייך שכן אינך מכירה אתצ משפחתו ואת הדבר היקר לי בעולם ולכן, אני חוששת שתהיי בבית שאינו מוכר לנו. תאמרי לה עוד לדעתי שתחכה ותכיר את משפחתו וכשאת תכירי ותדעי מי הם, אז בכיף. ותבהירי לה שזה לא קשור אליה אלא למשפחתו שעליהם עדיין אינך סומכת ולא עלייך...זה נראה לי ככה לומר ולמרות שאת אחלה וכד וטוב שאת כזאת, לדעתי הלא פימיטיבית בכלל, יש גבול. ופה הגבול הוא להכיר את המשפחה. אבל בסופו של דבר, ארני מסכימה עמך וגם לדעתי חשוב שתתני להתך את הביטחון שאת סומכת עליה ושהיא יודעת מה היא עושה. רק שהעניין הוא שכמה שנראה לנו שהם מתרגזים עלינו כי איננו סומכים עליהם או מה שנראה להם, הם מרוצים מכך שאנו דואגים להם וזה מקנה להם ים ביטחון לדעת שאמא שלה סומכת עליה ומאמינה בה אבל גם דואגת לה.

לא, וגם לא רוצה. זה לא חתונה עדיין.

למה אני צריכה להכיר אותם כרגע. בינתיים טוב לי שלבת טוב. בכל מקרה יש שם רק אמא בתמונה ונשמע שהיא מאוד קולית. אם ארגיש צורך בהחלט אבקש להכיר אותה (אני לא טובה בדברים האלה).

ButtercupA

New member
הבת שלך עדין צעירה מדי מכדי

שתוכלי "לשחרר" עד כדי כך. ממה שהתרשמתי עד עכשיו יכולת השיפוט שלה הולמת את גילה ולא יותר מזה ובדיוק בשביל זה יש לך אמא בוגרת. ברור שאת לא צריכה עדיין לבחור אולם אבל את צריכה לדעת שהיא בידיים טובות ולא אצל אדם שאין לך מושג מי הוא ומהו, עד כמה שהוא נשמע לך קולי.

מה היה? ישנו יחד?

איך זה עבר?

טוב. אז קודם יש לה חבר.

הגדירו את מהות היחסים ביניהם. בטח שהיא ישנה אצלו בחדר, על הרצפה במזרון נפרד ממנו, אבל היו ביחד. בבוקר אכלו משהו, המשיכו לחבר אחר שם עזב אותה והלך לענייניו. וממנו לחברה אחרת. אח"כ ניפגשו שוב והוא ליווה אותה עד שעלתה לרכבת. חזרה הביתה ב-19. שוחחה איתו שעתיים וחצי במסנג'ר. הכניסה ל-FACEBOOK שהיא תפוסה ועם מי. זה מאוד רווח אצלם בין החברים לכתוב שם מי החבר של מי ומי יוצא עם מי וכמה זמן כבר. ואז אכלה והלכה לישון. נגמר טוב. סבב שני בעוד יומיים. הוא אמור להגיע לכאן לשישי-שבת כנראה. נראה איך זה יעבור.

למעלה