שאלה- מי יודע?

odikel

New member
שאלה- מי יודע?

איפה אמינם גר כרגע? הבנתי שלא בדיטרויט אלא ממש ליד מי יודע מה שם המקום? באנגלית פליז.... תודהההה!!

odikel

New member
ועוד שאלה../images/Emo101.gif

בכל אתר שאני נכנסת כתוב משהו אחר מישהו יודע אם הוא נולד ב 72 או ב 73? לפי מה שאני יודעת ב72 אבל אני כבר מבולבלת....

מתי הוא נולד?!

אולי זאת לא הוכחה,אבל בשיר של כבודו על אימו I'M SORRY MOMMA... הוא אומר: "I'LL TAKE U BACK TO '73...MAYBE I WAS JUST A COUPLE OF MONTHS" כנראה הוא נולד ב '73 לא?

Lil M

New member
אוקיי אז

הוא אומר שב-73 הוא היה תינוק אולי רק בן כמה חודשים... והוא נולד ב-12 לעשירי אז טבעי שבשנת 73 הוא יהיה בן כמה חודשים. בקיצור הוא נולד ב-72.

Lil M

New member
תיקון!!!17.10!!

דאמיט אני מתבלבלת עם התאריך של ידיד שלי חח

odikel

New member
טוב לגבי המגורים כבר מצאתי

הוא גר ב Rochester Hills

odikel

New member
ועוד שאלה.. סליחה על ההצפה.

למישהו יש כתובת? אני נוסעת לקרובים בדיטרויט שבוע הבא וחשבתי סתם לנסוע לראות (מרחוק כמובן) איפה הוא גר... פליז????

לינקנית

New member
חחחחחחחחחחחחח היתחרפנת אפשר לבוא

איתך???????????????????????????????????............אמ..באיזה צד הם גרים?......של אמ..יש 2 צדדים איזה מהם? אמ...את יכול לרשום בעיברית את העיר בא הוא גר??????........תודה

bLAck hALo

New member
....

כן..ויש גם טלפון ואייסיקיו לאף אחד את הכתובת שלו אבל אם אני לא טועה יש אממ..מפות שמוכרים שמצויינים שם בתים של מפורסמים או שזה רק בהוליווד בכלל או משהו כזה <אבל זה קיים>.

לינקנית

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תביאי לי את האייסי של אמינםםםםםםםםםםםםםםם

אמינוני

New member
יש מפות בהולויד

{15 דולר חח} אבל כמו שאני יודעת זה מפות שמראות רק את בברלי היילס ומפורסמים באיזור :/... אני לא חושבת שיש מצב שתשיגי את זה

®NuLy®

New member
אין כתובת מפורסמת

אבל בטוח שאנשים בדטרויט יודעים איפה הוא גר.... לא יודעת ככה ניראה לי

odikel

New member
תודה בכל מקרה..

ניסע לרוצסטר הילס נעשה שם סיבוב אם ניראה את הבית אז ניראה אם לא לא נורא אני לא מתכוונת להתקרב יותר מידי רק להסתכל מרחוק לדקה וזהו

Lil M

New member
רק מרחוק?

אוהווו אם הייתי שם....

למעלה