שאלה: מי זאת Vera מ The Wall?

HelterSkelter1

New member
שאלה: מי זאת Vera מ The Wall?

היי. אני חדש בפורום. רציתי לשאול: מי זאת Vera מהשיר שנושא את שמה באלבום The Wall? ועוד שאלה: מישהו מכיר היסטר אגס בדיוידי של החומה? תודה נ.ב. היסטר אגס (Easter Eggs) = דברים מוחבאים בכוונה ע"י היצרנים (במקרה הזה בדיוידי).

meandmeandme

New member
ורה לין

ורה לין הייתה זמרת בריטית שהייתה מאוד מפורסמת בזמן מלחמת העולם השניה. באחד משיריה היותר מפורסמים היא שרה "we will meet again some suuny day" ולכן רןג'ר כתב "remember how she said that..." את השאלה שנייה לא הבנתי...

HelterSkelter1

New member
אממ

שאלתי הייתה: האם מישהו יודע אם יש Hidden Features בדיוידי של החומה. בתרגום: האם מישהו יודע אם יש תוספות מוחבאות בדיוידי של החומה מלבד הסרט, הסרט הדוקומנטרי על עשיית הסרט, הראיונות עם ווטרס ופארקר, גלריות תמונות, קליפ של השיר ABITW Part 2 וכל שאר הדברים שכתוב על האריזה?

meandmeandme

New member
אה...

אממ... אני מכיר איזה משהו שפועל רק במחשב... אם תשים לב יש בכל דף יש מין ריבוע קטן שבתוכו ציור כלשהו מהחומה. אם לוחצים על הציור עם העכבר הוא מפעיל מין אנימציה כזאת ועושה איזה צליל או משהו.

סיקסטיז

New member
על וירה ואיסטר אגס

וירה הייתה זמרת בתקופת מלחמת העולם השניה , היה לה שיר WE'LL MEET AGAIN , כנראה קשור לחיילים במלחמה שיחזרו לאהוביהם וכפי שידוע אביו של רוג'ר לא ממש נפגש שוב עם בנו התינוק ... בנוסף השיר שמושמע ממש בתחילת הסרט (כשהחדרנית מנסה לפתוח את הדלת ופינק יושב מהופנט) הוא The Little Boy That Santa Claus Forgot , שכנראה גם מזכיר לרוג'ר איך לכולם היה אבא ושלו מת במלחמה (כמובן שגם עוד מאות אלפי אבות אחרים...) בקשר לאיסטר אגס , יש אפקטי קול שאני מצאתי מאוד מעצבנים אבל כל פעם שאתה רואה תמונה קטנה בפינת המסך , תלחץ על הספרה 9 בשלט של ה-DVD ויופעל אפקט הקול ...

למעלה