שאלה מטרידה

ButterflyKiss

New member
שאלה מטרידה

שלום לכולם, אני בת 21 ועקב עייפות רבה שחשתי בחודשים האחרונים ביצעתי בדיקות דם כלליות. רופאת המשפחה שלי אמרה שפעילות בלוטת התריס שלי מעט נמוכה ונתנה לי טריקרדיה (כדור המכיל 3 ויטמינים). ביצעתי בדיקת אולטרסאונד לאחר כחודש, שתוצאתה - קשריות לימפה מוגדלות בצד ימין. עפ"י הרופאה שלי, זו תוצאה ש"דורשת מעקב" ועלי לחזור על בדיקת הדם והאולטרסאונד ולשוב אליה. שאלתי היא: חוסר או עודף פעילות ב.תריס היא כידוע לי בעיה נפוצה וקלה לטיפול בעזרת כדורים לאיזון הפעילות. האם הטיפול שניתן לי נכון? אני חשה שאני מבזבזת זמן יקר בהרגשה כללית רעה. תודה מראש לעונים.

תת פעילות של בלוטת התריס

שלום רב! עד שאין אבחנה וודאית לתת פעילות של בלוטת התריס, לא נותנים טיפול באלטרוקסין, שזוהי תרופה שמכילה את ההורמון החסר לגוף. בפורום זה אין רופאים, לכן בכל מצב שאת מתלבטת לגבי טיפול שניתן לך, פני לרופא המטפל. בכל אופן, תהליך הבדיקה הוא לעיתים ארוך, ועלייך להתאזר בסבלנות ולהשלים את הטיפול הניתן לך, עד כה. אם יש לך תחושה שלא נותנים לך את הטיפול המקסימלי, את יכולה תמיד לפנות לחוות דעת שנייה. שבוע טוב.

zurk

New member
זה לא המקום...

משתתפת בצערך לגילוי ליקוי מסויים(שעדיין בספק) אך אינני חושבת שזהו המקום לקבל חוות דעת. הגולשים באתר זה אינם מוסמכים לתת חו"ד לגבי טיפול תרופתי ופירוש בדיקות. אני מציעה לך להפנות את שאלותיך לרופא המש' או אם בכל זאת את מתעקשת על ייעוץ באינטרנט-ישנם פורומים הנותנים ייעוץ ע"י רופאים.זה נראה לי יותר מקצועי והולם...כמו כן יש חומר קריאה אינסופי בתחום זה. רק בריאות.

למעלה