שאלה מטרידה...

PsyGirL dd

New member
שאלה מטרידה...

היי לכולם! אני עדי בת 18...יש לי שאלה, לגבי התחלות של קשרים... האם צריך להיות "קשה להשגה" למטרת קשר רציני או ללכת לפי החשק ולהיכנס למיטה? בקשרים האחרונים שלי נכנסנו די מהר למיטה ואני מרגישה שהיחסים לא יכולים להיות רציניים יותר..למרות שהייתי רוצה .. באיזו גישה לנקוט בפגישות ובשבועות הראשונים כדי ליצור בסיס למערכת יחסים יציבה? מהו ה"זמן המתאים" לסקס? אחרי כמה זמן היכרות?? תודה...

amet

New member
מותק נראה לי שזה קצת בעיה.

אצלנו אין כלכך הרבה משחקים. אנחנו רואים
מזילים ריר על מה שראינו
הגוף רוטט
משחקים אותה יענו קשים |כמה דקות לא יותר|
לא חושבים הרבה
ונותנים להכל לעבוד
. עכשיו אני מעביר אליך את הכדור שלך בחזרה ונותן לך להבין לבד. במיוחד אחרי המטאפורה והמסכת הארוכה עד שאנחנו נכנסים למיטה. את כבר בת 18, אני בטוח שתביני כמה זמן צריך לחכות. באהבה גדולה

אוהד 21

New member
אותנו ההומואים...

לימדו כבר ביסודי שאין חוקים ! ! ! איך שבא ברוך הבא .... את יכולה לפסק רגליים רק אחרי חצי שנה ובסוף תמצאי את עצמך מתחת לברז באמבטיה... ואת יכולה לפסק תוך שעה ולמצוא את עצמך אחרי שלוש שנים עם אותו אחד בהריון שני, כלב, חתול ואוגר... וכמו שג'ודי אומרת.... ג'וד לאק... -זו תמיד אהבה-

Liroy26

New member
נורא תלוי בתחושה שלך

אם את מרגישה שכרגע מתאים לך משהו רציני יותר אז חכי קצת עם הסקס. לא חייבים לשחק קשה להשגה אלא פשוט להבהיר לבחור שהכיוון שלך הוא קשר ולכן את לוקחת דברים קצת יותר לאט.

למעלה