צריך שניים לטנגו../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif...
למה יש לך בעיות במערכת היחסים? שאלה מורכבת. יאיר, מנהל הפורום, הזכיר לא פעם שיעור חשוב באהבה. למקרה שדווקא בשיעור הזה הכלב אכל לך את שיעורי הבית, אני אחזור עליו שוב... (או! איזה חמוד
). כל מערכת יחסים שאנו נכנסים אליה, ומטבע הדברים שחלק ממערכות היחסים ארוכות יותר, וחלקן פחות, בעצם מכל קשר אנחנו לוקחים משהו, וממשיכים הלאה. כשאין יותר מה לקחת או ללמוד או לקבל ואפילו סתם לאהוב, הקשר נגמר.. ומה זה אומר לגבייך
ובכן, אצלך מאדים עומד ממש על האופק (זה דבר די נדיר, ועם זאת, את לא הראשונה בפורום שיש לה מערך כזה!). מה זה מאדים שעומד על האופק (בבית 12)? זה אומר שיש תחושת עצמאות מאוד חזקה. אגו מפותח, ותחושה של "אני הכי טוב". מה שמתבטא בעובדה שאת בטוחה שכל מערכת יחסים שאת נכנסת אליה
היא מערכת היחסים הטובה ביותר שהעולם חווה מעודו , אבל אז האמת מכה בפרצוף (כנראה שבשביל זה היא קיימת), ואז את מגלה שהקשר לא מחזיק מעמד.. חבל
... אז איפה בדיוק הקשר "הכל כך נהדר" שחשבת שיהיה?! באסה!
העובדה שמאדים בבית 12 מראה שהוא יותר מופנם, ומתבטא בתחושה פנימית, לא משהו שאת נוהגת "להחצין". מאדים על האופק גם גורם להרבה חמימות מזג. אנוכיות. שתלטנות. העובדה שהוא בקשת מחזקת את תחושת העצמאות, ותחושת "אני לא צריך אף אחד בחיים!" או "אם אין אני לי? מי לי?". ואז באה נוגה, אותו כוכב שקשור לזוגיות ולמשיכה שלנו, שנמצאת ממש קרוב לרום השמיים, ועושה היבט "קשה" למאדים. היא נמצאת במאזניים ה- מזל שלה (בה"א הידיעה!). היא לא חושבת כמו הטלה... היא רוצה מישהו בחייה - ומיד! מבחינתה טובים השניים מן האחד בכל מצב! עד לפה יש לנו שני כוכבים המסמלים צרכים מסויימים - ושניהם מנוגדים! מצד אחד הרצון להיות עצמאי, מצד שני - נאהב. נו אז מה קורה? לרקוד על שתי החתונות אי אפשר!! אז תמיד קיים ה"חשק" להיות עם בן זוג אוהב (גם אם זה רק ידיד), אבל כשבא האביר על הסוס הלבן... בא מאדים ואומר: "מי צריך אותו בכלל"? מתחילים להיות שתלטנים, אנוכיים... ולא ממש מתחשק לפתח מערכות יחסים. הסקס אולי מצויין, אבל האהבה פתאום נעלמת. אם לא תכירי בניגוד האינטרסים הזה ותביני שלכל זמן, ועת לכל חפץ תחת השמיים, אם לא תביני שלפעמים זה כדאי להיות לבד, בדיוק כמו שכדאי להיות ביחד, עד שלא תביני שלפעמים צריך להיות אנוכיים, לפעמים להגיע לפשרה... תמשיכי להיות נרדפת במעגל האינסופי של אותו פרדוקס בחייך. נוגה מוקפת ביופיטר מצד אחד, וסאטורן ממשנהו. שני כוכבים שהם דבר והיפוכו (שפע, אופטימיות, שמחת חיים לעומת מגבלות, קשיים, קרירות ואחריות). חשוב שתשלבי את שניהם במערכת היחסים. לפעמים תקחי אחריות , לפעמים תבלי באימפולסיביות. העיקר להבין. ללמוד. ליות מאושר
שלך עם
, שבי