שאלה מטרידה

• פותח הנושא neta2
  • פורסם בתאריך

neta2

New member
שאלה מטרידה../images/Emo4.gif

אני על אסטרופם ועם מדבקות איומות להחריד שדבוקות לי לגב. כל זאת עלמנת לעבות רירית אחת ועקשנית להחזיר 3 מוקפאים. אבל, ירדו באחת 20 שנים מחיי שחזיתי לפני דקות ספורות בכתם אדום.
אכן, יש דימום קל ואני רק ביום ה- 13 למחזור ואחרי 10 ימים של נטילת הכדור האיום הזה
לפני אולטראסאונד שאמור להתבצע מחר. ייתכן ומחזור אבוד הגיע בטעות לי? מה זה לכל השדים? הדוקטור שלי טוען שאולי הרירית עבה מדי או לחילופין דקה מדי
מחר ב- us אדע. מישו שמע על דבר שכזה? שוב הולך להתפספס טיפול ועוד אחרי כל תופעות הלוואי שאני חווה השכם וערב
נמאס כבר!!

אמנם מהפורום השכן

של תרומת הביצית אבל גם אני לפני החזרה של מוקפאים עם מדבקות (החל מהיום) ועם אסטרופם. הרירית שלי הייתה ביום ג'- 7.8 והם רוצים להעלות אותה עוד. שלך? בהצלחה בכל אופן. ואל תדאגי חלק (הרוב) ממה שאת מרגישה זה ה-ה-ו-ר-מ-ו-נ-י-ם!!!...

תמר27

New member
אוי לא ../images/Emo4.gif

מקווה בשבילך שזה לא סימן לכלום. יכול להיות שקצת זייפת מבחינת הזמנים של האסטרופם ? כי לפעמים עיכוב של שעתיים יכול כבר ל"הפיל" רירית. ושאלות : מה זה המדבקות האלה? למה לא מספרים לי שום דבר ? והאסטרופם....את לוקחת דרך הפה ?

TWEETY =^.^=

New member
פשוט בא להיות,,,,

צפרדע|
בויינג בויינג זה המקסימום שאני יכולה לעשות דארלינג, כי אין לי מושג ירוק על מה את מדברת.
ואמןןןןן שהכל יתברר כסערה בכוס מים.

למעלה