שאלה מטרידה מאוד

pink pooh dos

New member
שאלה מטרידה מאוד

שמתי לב שכל השמן שאני רוצה לדעת מה שעה ואני מסתכלת בשעון אני רואה את השעה כפולה למשל:12:12 22:22 וזה נראה לי מוזר ועוד יותר קורה לי פעמים רבות שאני חושבת על מישהו שלא דיברתי המון זמן איתו פתאום באותו רגע שאני חושבת הוא מתקשר (זה יכול לקרות שאני נוהגת או מנקה את הבית) חברה שלי אומרת לי שאני מפחידה אותה היש לדברים אלו משמעות כלשהיא?זה נראה לי מיסטי למה ואיך? אשמח לקבל תגובות

כמה רעיונות:

לגבי האנשים: יכול להיות שיש לך יכולת ומשיכה טלפטית ולכן כשאת חושבת על מישהו הוא חש צורך להתקשר (דרך אגב זה מאוד חסכוני...
) לגבי הכפילות אני לא ממש יודעת, אני מניחה שיש לך נטייה לרחף, וכשאת מסתכלת בשעון את למעשה רואה ממד אחר של זמן מהממד הארצי. אין לחברה של מה לפחד. יש לך יכולות שייתכן ולה אין. את מוזמנת לפתח אותן כך שתביני אותן יותר ותוכלי להשתמש בהן.

חדשה כאן

ורוצה להציע תשובה. כנראה שניחנת ברגישות רבה לקליטת אנרגיות - כולנו קולטים אנרגיות בהתאם לרמות והיכולות האנרגטיות ובדרך המתאימה לנו באותה העת - זה מסביר את הטלפונים שאת "חוזה" מראש ואולי אפילו דברים נוספים. כלומר את קולטת את האנרגיות משהו כמו טלפתיה, לפני שהדברים קורים.דבר שכנראה קורה לך גם בהצצות לשעון בדיוק בשעות הכפולות, שבעצם מכפילות ומעצימות את האנרגיה של המספרים השונים שלכל אחד מהם משמעות אנרגטית. הדברים נעשים כנראה מתוך רבדים אחרים של מודעות. האם את עוסקת במשהו הכרוך באנרגיות? מיסטיקה? רוחניות? בכל מקרה אין מה לחשוש מכך (מניסיון אישי) ולעיתים זה אפילו נחמד מאוד...בכל מקרה זו יכולת אנרגטית ואפילו מתנה בדרך מסויימת...

זה קורה לי המון עם 11:11

אני מתייחס לזה כאל תזכורת קטנה- "היה ערני ושים לב. משהו חדש מתרחש כאן. פעל דרך המובנים הגבוהים יותר שלך"

למספר 11

יש משמעויות שונות כסמל. אחת מהן, משמעות חיובית של יציאה מעבר לעשר, כלומר כסימבול ניתן להתייחס אליו כשינוי מישן לחדש - משהו כמו התחדשות. יש בו דואליות, וכמובן שהכפילות שלו 11:11 מכפילה את עוצמתו האנרגטית במשמעויות השונות.

שרונהה

New member
קראתי פעם באיזה שהוא מקום

שכאשר עינינו נתקלות ברצף של מספרים זהים, יש לזה משמעות מבחינתנו, זה מסמל משהו..... הנה הרצפים: 111 - שער נפתח - מחשבותנו מתגשמות במהירות שיא 222 - המשיכו בדרך - אל תרימו ידיים 333 - המאסטרים הנעלים לצדכם. כשאתם רואים את הספרה 3 זמנו אותם ובקשו מהם 444 - המלאכים מקיפים אתכם - אל תדאגו, הם עוזרים לכם 555 - היכונו - עומד להיות שינוי בחייכם 666 - אתם לא מאוזנים עכשיו, הרצף מבקש מכם להתאזן, להתמקד ברוח ולדעת שכל הצרכים שלכם ימולאו אוטומטית. 777 - מזל טוב! - המלאכים מריעים לכם, אתם בתנופה, המשיכו ודעו שרצונכם מתגשם. צפו לעוד ניסים. 888 - שלב בחייכם עומד להסתיים. יש אור בקצה המנהרה. היבול בשל. אל תמתינו, קיטפו ותהנו מהיבול. אל תדחו, עשו את הצעד..... 999 - מסר לעובדי אור - "התחילו לעבוד מכיוון שאמא אדמה זקוקה לכם כעת" 000 - מזכיר לכם שאתם אחד עם אלוהים, הרגישו בנוכחותו האוהבת בתוככם. זה סימן שמצב מסויים בחייכם השלים מעגל.

למעלה