שאלה\מחשבה

taltoolit

New member
שאלה\מחשבה

ישבתי וחשבתי לעצמי...... למה בעצם איזה דבר כזה עיתון תנועתי?????? זאת אומרת ירחון (שיצא אחת לחודש..) כל המאמרים שעולים לאתר, תמונות, רעיונות לפעולה אחרת בכל גיליון, איזה ארועים יש בחודש הספציפי או הקרוב... דף פרסום מיוחד לאתר, זאת אומרת היה פעם דבר כזה???.. אפשרי להרים כזה דבר??

kedeman

New member
למה ישר קוטלים???

כסף זאת בהחלט בעיה אבל אפשר לשים נגיד גם פרסומות בעיתון כזה (לא בדיוק פרסומות... חסויות.. כמו שיש ביומן של התנועה) ןלממן אותו ככה? אני דווקא אהבתי את הרעיון!! ולדעתי הוא מאוד אפשרי ואפילו ישרת הרבה מאוד מטרות!! (תאמת... ישבתי עם מורן ברנס וחשבנו על משהו דומה) לא היה דבר בדיוק כזה היה משהו שנרא התמ"ך שהיה מן עיתון מחתרת (אריק ברנס בתור אחד האנשים שלו בטוח יכול לספר יותר ממני...) תמ"ך=תורה מדריכים כתובים ולהרים כזה דבר? אפשרי! ואפילו מאוד!!!! כל מה זצריך זה רק רצון!!

אמ.. אני יכולה לעזור.. :)

אם מחליטים להקים משהו כזה אז אני מאוד אשמח לעזור אם צריך בכתיבה עריכה מציאת חומר על משהו... אין לי בעיה ואני מאוד אשמח לעזור בזה!! תעדכנו אותי מה מחליטים בסוף...

לא בהכרח זקוקים לכסף

אוליייתון שעובר דרך האינטרנט? ואז מי שרוצה מדפיס ומפיץ. הרי העלות היא השכפול וההפצה. רק תגדירו קהל יעד, שבוען\מגזין\ירחון\זה שיוצא פעם בחצי שנה או לפני מפעלים ומטרה ברורה. ויאלה!

אפשר להשתמש בעיתון קיים

כמו "קו למושב",שזה עיתון שמגיע לכל היישובים בארץ ומממומן ע"י תנועת המושבים. מה שצריך לעשות זה להחליט מה רוצים שיהיה שם, ולזמן פגישה עם חפר. אפשר להתחיל מקטן ולבקש 3 דפים כהתחלה.

taltoolit

New member
רעיון לא רע בכלל

עיתון אינטרנטי, השאלה היא אם זה לא יפגע איכשהו באתר עצמו גם אתר וגם עיתון? מה שכן אם כבר אינטרנטי זה יכול להיות איזשהו בלוג או משהו.

kedeman

New member
למה שיפגע?

זה יכול לעבוד ביחד! עיתון שיפרסם את האתר ואתר שיפרסם את העיתון ובכל אחד מהם יהיו דברים שלא יהיו בשני ויהיו דברים שיהיו בשניהם אני דווקא יותר בעד עיתון מודפס בנוסף לאתר שהאתר יהיה יותר מגזיני והעיתון יהיה או פעם בחודש או לפני אירוע (לפני סמינר י"ב, לפני טיול חנוכה, לפני המתעניינים וכו)

fresh mishmesh

New member
הרעיון של העיתון לפני אירוע הוא טוב

ככה אפשר לחלק את העיתונים באירועים, במקום לשלוח למועצות ומשם שזה יתפזר במושבים...

kedeman

New member
בכל אופן לא כדאי לשלוח למועצות

אם כבר שולחים אז צריך לשלוח את זה באופן אישי דרך המועצות זה אף פעם לא מגיע.... תמיד זה נתקע איפשהו בדרך למרות שלדעתי כדאי לארגן כזה לפני ארועים גדולים ולשלוח נגיד באימייל לכמה שיותר אנשים שמגיעים שישכפלו כמה שיותר עותקים אצלם ואז מגיעים ומחלקים ועושים עם זה רעש או משהו בסגנון או שאפשר לצלם בתנועה....

fresh mishmesh

New member
לשלוח באופן אישי?

אתה רוצה לומר לי שאתה אשכרה מתכוון לשלוח את העיתונים לכל אחד ואחד מחניכי התנועה, גם אם אתה מדבר רק על גיל תיכון?... אתה יודע כמה אנשים זה?... לזה באמת אין כסף... ואין משאבים ואיך תברר מי עדיין בתנועה ומי לא? איזה רישומים יש על זה?... אין אפשרות לשלוח באופן אישי עיתון מודפס, אלא אם אתה לא רוצה להדפיס ולשלוח באימייל

THE sky angel

New member
יש לזה רישומים...

עובדה שלחו לכל גיל תיכון מכתבים ליוסי יפה!! (הרגשתי חובה להתערב..:)

fresh mishmesh

New member
שלחו לכל גיל תיכון מכתבים ליוסי יפה

באמת? אז איך זה שאני וחברי למושב לא קיבלנו שום דבר שכזה?...

taltoolit

New member
חוצמזה יש גם את החטמבפון

וברור שתמיד יהיו כאלה שזה לא יגיע אליהם אבל הם יראו ויגידו ונוסיף בתוך זה איזשהי כתובת שתהפוך להיות מן רשימת תפוצה כזאת שתגדל לאט לאט

fresh mishmesh

New member
את מדברת על עיתון וירטואלי

אני מדברת על העיתון המודפס ששי הציע... בחטב"מפון אין כתובות מדוייקות, חוץ משם המושב...

kedeman

New member
לא קיבלתי מכתב על יוסי יפה

אפילו פלאייר לא קיבלתי.... מי שמכיר את הממ"ח זה העיתון של המד"חים והוא אכן נשלח אליהם בדואר זה עובד אפשרי לעשות כזה דבר ואם אנחנו מגיעים למישהו שפורש מהתנועה אז זה יכול להיות משהו שמשאיר אותו מחובר למרות שתכלס, כן, זה בהחלט עולה יותר והרבה יותר מסובך לוגיסטית אבל דרך המועצות זה לא אפשרי לשלוח.... זה אף פעם לא מגיע (תשאלו את מש"צים 2001)

אולי זה אפשרי..

שלמועצות שיש בהן גרעין יגיע העיתון המודפס אל הגרעין. מספר העותקים כמספר הגרעינרים והם יקחו אותם איתם אל המושבים.. בקשר לכל שאר המועצות... צריך לחשוב על זה. בוקר טוב!

fresh mishmesh

New member
מספר העותקים כמספר הגרעינרים?...

ז"א- 8 עיתונים שלמים לבאר טוביה?... לא נראה לך מעט מדי?

למעלה