שאלה מחירי בניה?

אית18973

New member
שאלה מחירי בניה?

שלום יש למישהו מושג במחירי הבניה? מדובר בשלד נטו {מחיר למטר מרובע} גודל הבית כ 160מ"ר לא מסובך, מפלס אחד אשמח לשמוע הצעות

gevayu

New member
השאלה חוזרת הרבה. תחזור כמה דפים אחורה...

ותראה תשובות אופציונאליות. תביא בחשבון כשאתה לוקח את הנתונים שם שחלק מאסיבי מהעלות המדוברת - אלמנט הגודל (160 מ' אצלך, 200 מ' בדיון עצמו) - לא מושפע מכמות המטרים לבנייה. לפי התקצוב אצלי - כמעט חצי לא מושפע מכמה מטרים נבנה בסופו של דבר. כמו כן, שים לב שהדיבור פה הוא על הבנייה ולא על התשלומים למינהל שבדר"כ לא מועטים. הצלחה

Aitz

New member
בונה בדיוק אותו דבר

עבודה 85-160 חומרים -~180 ( לא כולל מע"מ )

adindina2003

New member
אנחנו מתחילים לבנות ממש בימים אלה

החישוב אצלנו הוא 1600 ש"ח למטר לפני מע"מ לשלד בלבד

Aitz

New member
כמה ? איך ? מה נחשב?

adindina זה מאוד תלוי כמה בונים ( 120 אל מול 300 מחיר אחר למטר) מה נחשב מטר ( רצפה יצוקה נחשב במ"ר שלד , פיתוח , מדרגות פיתוח חוץ? , איטום? , צמ"גים ? וכו' ) אני גם מתחיל לבנות וקיבלתי את טווח המחירים שמופיע למעלה ...ואף הרבה יותר מזה. אשמח לדעת על מה אתם מדברים

אני באמצע השלד.

300 מ"ר (כולל מרתף ענק) השלד עולה לי 470,000 (כולל מע"מ כולל חומרים וכולל חומות ב - 3 צדדים). סך הכל עולה לי מטר עם כל הכלולים בו 1566 ש"ח.

kronm

New member
קבלן שלד

הבנתי שאתם בונים בפתח - תקוה . תוכלי להעביר לי במסר את פרטי קבלן השלד והמפקח שלכם ??

kronm

New member
קבלן שלד / מפקח

הבנתי שאתם בונים בפתח - תקוה . תוכלי להעביר לי במסר את פרטי קבלן השלד והמפקח שלכם ??

למעלה