שאלה מחטבת

• פותח הנושא kzp
  • פורסם בתאריך

kzp

New member
שאלה מחטבת

היי אני לאחר לידה ומאוד רוצה לחזור לעצמי לכן החלטתי להרשם לשעורי חיטוב. הדבר הקל ביותר זה להרשם לסטודיו C מוקים וזמינים ויש שמרטפית שזה מאוד נחמד...... אבל הם קצת מעצבנים בחוקים הנוקשים שלהם: להתחייב ל8 חודשים לפחות, דמי רישום, לפני שאני נרשמת רציתי לשאול אם יש משהי שמכירה חוג חיטוב לאחר לידה אינטימי בבית עם התינוקות באיזור הרצליה תודה

הירוקה29

New member
למה חוקים נוקשים מפריעים לך?

קודם כל אני רוצה להצדיע לך
איזה יופי שאת לוקחת את עצמך בידיים. אני כבר מחכה לעבור את הלידה ולעשות ספורט וכושר. מתגעגעת נורא. אני בשמירת הריון כבר ארבעה שבועות, והספורט היחיד שמותר לי לעשות זה להזיז את הבוהן הימנית ואת הזרת השמאלית. וגם זה רק באישור רופא
בכל אופן, בכל מכון כושר את מתחייבת לתקופה של 6-12 חודשים. אם זה נוח לך, אז תתחייבי. תתחייבי קודם כל בפני עצמך, כי זה הקטע. לא החוקים הנוקשים של אף אחד, אלא היכולת שלך להגיד לעצמך: אני הולכת על זה ולא מוותרת. וסליחה שאני לא מהרצליה ולא מכירה אף חוג חיטוב.

kzp

New member
../images/Emo24.gif צודקת

אולי הפחד הוא להתחייב לתקופה ארוכה זה בעצם הפחד להתחייב בפני עצמי!!!!! אני ארשם, כנאה שהכל תרוצים! מאחלת לך שהשמירה תעבור בנועם ככל האפשר תודה

אני נרשמתי לא מזמן למועדון כושר

CURVES רק לנשים....ההתחייבות היא לשנה שלמה וזה מה שטוב , שילמתי אז אלך וכך אני יודעת שתמיד אהיה בכושר. בהצלחה. שולחת לך לינק למועדון CURVES

למעלה