שאלה מחדשה

שאלה מחדשה

שלום לכולן! בסופ"ש האחרון נתקלתי בכמה תמונות של English Paper Piecing וזה ממש מצא חן בעיני! א חפשתי - ומצאתי אתכם! מהמעט שראיתי - עבודות מדהימות! רציתי לשאול משהו אם אפשר. עשיתי פרח אחד אתמול בשיטה הזו. יצא יפה (גם אם אני אומרת). אבל עכשיו מה? אם אני רוצה לעשות עבודה גדולה יותר (עוד פרחים ובסוף שמיכה אולי) אני צריכה בסופו של דבר מילוי כותנה? ובד אחורי? הנה הבעיה שלי - הפרח שעשיתי עכשיו הוא מושלם - אבל אם אחבר אותו ימין על ימיןעם בד אחר באותה צורה ואהפוך - הוא כבר לא יהיה מושלם, נכון? כי "המסגרת" שלי צאבד כחצי סנטימטר... האם צריך רגל הולכת למכונה לצורך עבודות גדולות?או רגלית של רקמה חופשית? תודה! מיקי

justmom

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אם חיברת ב-EPP מעל שבלונת נייר, אני מניחה שתפרת את הטלאים מעל שבלונת נייר, כשהשוליים (seam allowance) מקופלים לאחור. מה שאומר שבשתוציאי את הנייר בסופו של דבר, יהיו לך שוליים לתפירה. ולהכנת שמיכה את לא צריכה לחבר פרח לבד אחר ימין על ימין - את מחברת את הפרחים זה לזה, באותה שיטה שחיברת את הטלאים הבודדים לפרח, וכשאת מגיעה למשטח בגודל הרצוי (שיהיה ה-top), את מוציאה את שבולונות הנייר, מניחה את ה-top המוכן מעל ליריעת בד שתהיה הגב (backing) ויריעת המילוי, מצמידה יחד בסיכות או בתכי הכלבה ומתפרת, ביד או במכונה. ואז, ברגע שהשבלונות יוצאות, גדם מסביב לעבודה כולה יהיה לך מרווח של רבע אינץ' שישמש שוליים בלי שתאבדי משטח הפרח עצמו. רגל הולכת מקילה מאוד על תיפורים של שמכיות במכונה, אבל לזה תצטרכי לחכות למומחיות יותר גדולות ממני- אני מתפרת ביד.

chayahd99

New member
|ברוכה הבאה|

נחמד מאוד לשמוע איך מצאת אותנו
עדי נתנה לך כבר תשובה די מפורטת אז אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת להמשיך ולשאול. אנחנו כאן לעזרתך בתחילת הדרך וגם בהמשכה וכמובן נשמח לראות תמונות ולשמוע על חוויותיך מהתחום
להשתמע

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif

החיבוק הוא זה שהיה אמור להיות בין העמודים

תודה!

אני כרגע החלטתי לעשות פרחים בודדים ולפי הסבלנות שלי אחליט אם לעשות מהם דברים קטנים (אפלקציות למשל) או ראנר או אפילו שמיכת תינוק
ואז בוודאי אשאל על השכבות וחיבורן. בינתיים אני ממשיכה לסהתכל על העבודות המקסימות שלכן!

למעלה