שאלה-מזל"טים

bazmaster

New member
שאלה-מזל"טים

היי ממצב? יש לי שאלה לגבי גיוס ליחידת מזל"טים,מטיסי חוץ. אני בכיתה י"ב,פרופיל אין לי עדיין (כל מיני סיבות) אבל כנראה שהוא יהיה בסביבות ה82..ככה הרופא אמר. תאריך גיוס כבר יש לי אבל הבנתי שזה משתנה . אני רוצה להתגייס ליחידת מזל"טים, יש לי נסיון בתחום עוד מכיתה ד' והטסתי מגוון רחב של כלים. אבל הבנתי שפרוטקציות זה דבר שמאוד עוזר למזל"טים..וזה לא דבר שיש לי כל כך (חות מאבא שלי ששירת בחיל האוויר...מורה בטכני) ועכשיו השאלה, מהי הפרוצדורה של הבקשה ליחידה הזאת? מהם הקריטריונים שאני צריך לעמוד בהם? ומה בעצם אני צריך לדעת על היחידה הזאת? תודה אמיר

yaooo

New member
לפי מיטב ידיעתי

ליחידת המזל"טים אפשר להגיע רק בנפילה מקורס טיס, או שלוקחים כאלה שעוסקים בנושא כבר הרבה שנים ומעבירים אותם קורס. אז יש לך סיכוי להתקבל... אם מישהו משהו אחר שיתקן אותי

yoyo189

New member
יש מטיסי פנים ומטיסי חוץ

מטיסי פנים - רק כאלה שנפלו מקורס טייס מטיסי חוץ - כולם יכולים להגיע בהצלחה

ויש כאלו שלא יודעים לשרשר

bazmaster

New member
ההבדלים...

מטיסי חוץ אלה מטיסים שממריאים ומנחיתים את המזל"ט, עם שלט רחוק. ומטיסי פנים אלה מטיסים שיושבים בחדר מול מסך מחשב ומפעילים את המזל"ט כשהוא כבר באוויר...

לפני מה שאני יודע

חבר שלי סיים גיבוש טייס לא עבר אבל סיים...ונתנו לו אפשרות לנסות להתקבל לשם הוא התקבל אחרי מיונים שיש וכל הדברים האלה ועוד חבר שנפל מקורס טייס שפתחו לו אפשרות להגיע לשם זה מה שאני יודע בהצלחה

למעלה