sagyrotem1
New member
שאלה "מורכבת"....
ישבתי לי וראיתי בדיסקברי את OCC (אופנועים לפי הזמנה) ונדפק לי השכל... יש אפשרות לרכוש אולטרא-לייט בחלקים ולהרכיב לבד (ככל הנראה לעבור איזה תהליך של רישוי ) ויאללה לאוויר ראבאק ראיתי גם מסוק להרכבה....(שלא יגידו לי שמאולטרא-לייט אפשר לצנוח אם קורה משהו -נראה אותך צונח ממסוק) בארץ. אז מה הקטע שלא מאפשרים להביא קיטים להרכבה מחו"ל לאופנועים?? קראתי את כל התלאות ומסלול עוקף הקוטב הצפוני שעבר הבעלים של 'אומנות אחזקת האופנוע'  
אני לא רוצה לזלזל אבל הוא מזמין גוף ומתאים חלקים מקטלוג ואולי עוד קצת קסטומיזציה סטייל OCC אבל הבסיס הוא אותו בסיס) מה הקטע??? האופנועים נשארים על הקרקע - ואינם מחוייבים במערכות בסטנדרטים תעופתיים (מערכת מגבה לכל מערכת וכו).... אז למה מסוק/מטוס כן ודו"ג לא? שימציאו איזה תפקיד לאיזה פקיד/בוחן שישלמו לו X (מוגזם) שקלים על בחינה לאחר ההרכבה וכל שנה תשלום מוגדל של טסט וכו ....מה הבעיה? הרעיון של רכישת קיט פשוט נשמע כיף מטורף (לא שיש לי תמזומנים לכך כרגע ) - והרבה יגידו תרכוש יוסנאג ושזה שווה לקיט להרכבה (תוך שנה אתה מרכיב בעצמך את כל החלקים מחדש) אבל זה לא אותו דבר (נראה אותכם מוצאים חלקים ליוסאנג או חוברת הרכבה)... קיצר אני יודע שזה סתם חלום ושבטח יש בעלי אינטרסים שמונעים את זה....
ישבתי לי וראיתי בדיסקברי את OCC (אופנועים לפי הזמנה) ונדפק לי השכל... יש אפשרות לרכוש אולטרא-לייט בחלקים ולהרכיב לבד (ככל הנראה לעבור איזה תהליך של רישוי ) ויאללה לאוויר ראבאק ראיתי גם מסוק להרכבה....(שלא יגידו לי שמאולטרא-לייט אפשר לצנוח אם קורה משהו -נראה אותך צונח ממסוק) בארץ. אז מה הקטע שלא מאפשרים להביא קיטים להרכבה מחו"ל לאופנועים?? קראתי את כל התלאות ומסלול עוקף הקוטב הצפוני שעבר הבעלים של 'אומנות אחזקת האופנוע'