שאלה מורכבת..

Infected apple

New member
בשני המחשבים שציינתי עכשיו זה G8 או G7?

איזה G הכרטיס מסך שלהם? זה נראה יל אחלה מחשבים.. באמת מרוצה מהמפרט רק חבל שהראשון 120 GB סנטה רוזה והשני 160 GB לא סנטה רוזה..

bar666xp

New member
אני מקווה שהבנת כי G8 כקיצור ל..

כרטיס גרפי:Nvidia GeForce 8400GS 128MB Dedicated Memory לדוגמה שמופיע במפרט שייך לסידרה 8.... כלומר Nvidia GeForce 8. אגב 8400 הוא החלש ביותר בסידרת ה8 הGS הוא אחד מעל לנמוך ביותר. במקרה שלך היה עדיף למצוא עם X3100 האינטלי ביכלל כי כמו שאמרת אין לך צורך בכ.מסך חזק כלל כך שאפילו הX3100 יותר מדי
הייתי ממליץ יותר על.... http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4592 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm אבל למה הפרש עלות בין המעבדים עומדת על כ40$ שזה 150ש"ח~ מתפרשת ל1Kש"ח~ נסה לבדוק בחנויות עצמן יתכן כי המחיר יהיה הגיוני יותר. במקרה של הראשון הפרש המחיר בין המסכים {בעל הרזולוציה הגבוה יותר עולה כ250-300ש"ח יותר אאל"ט}. והכי חשוב על תיפול בשמות של פלטפורמות הדבר היחיד שזה אומר זה כי הציפ-סט, מעבד כ.מסך ... מתוצרת אינטל! זה לא מחייב שהפלטפורמה עושה את המחשב טוב יותר ולפעמים ההפך הוא הנכון!!! אגב באף אחד מהם אין כ.מסך של אינטל אף אחד מהם לא עונה לדרישות הפלטפורמה בצורה מלאה.

Infected apple

New member
נסכם בשאלה פשוטה...->

תוכלו לתת לי לינק או את שם הדגם בן יש את החומרה הבאה : dell Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2048MB 160GB 5400 RPM כרטיס מסך סבבה מסך 15.4 ואחריות 3 שנים כמובן.. איך קוראים לדגם כזה? כי תמיד אני מוצא חצאים, או שיש פחות בהארד דיסק או פחות בזיכרון.. תודה..!

Jan22

New member
אם הוא שם את המשקל בצד ..

מדובר בהצעה מצויינת.

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif אבל אאל"ט לתשומת לב...

יש פער של כ1Kש"ח~ בינו לבין אילו עם הT7250 כשבפועל ההבדל בין מחירי המעבדים הוא +- 150ש"ח ליצרן.... קצת הגזימו לא?

kobi 23

New member
ומאיפה מהנדסי ומנהלי אינטל

יקבלו כסף לחופשת החגים הבאה עליהם לטובה ? (כריסמס,שנה חדשה). שטויות במיץ כל הפלטפורמות המתחדשות כל חצי שנה. זה נשמע אולי טוב מאוד ואמין (כל הכבוד לפרסום שלהם)אך כפי שקודמי המלומדים ציינו ההבדל לא משמעותי. מה שכן משמעותי למחשב זה הזכרון,כרטיס המסך ורק לאחר מכן המעבד ולבסוף (אולי)הפלטפורמה עליו יושב המעבד.

bar666xp

New member
שמע אני כבר הרבה זמן נימנע מלומר...

יש לאינטל 20 מעבדים ח_א ו20 מעולים איך הם ימכרו את ה20 ח_א? מכלילים את כולם בפלטפורמט ציקמוקי כשהסטנדרט הוא נגיד FSB 800MHZ כ.מסך X3100 כ.רשת WHATEVER וכו' גם דוחפים לך עוד איזה 3-4 מוצרים/רכיבים של אינטל {בין אם הם טובים יותר או פחות מהמתחרים} ויאלה זה פלטפורמט WHATEVER זה ימכור עוד איזה 20% רק ביגלל השם WHATEVER אחלה... לאינטל או לAMD .. גם להם אגב יש פלטפורמות רק שהם לא כמו אינטל לא עושים מזה בלגן וצילצולים... אולי בעיקר ביגלל שהם לא מייצרים בבית כ.רשת וכדומה יש להם איזה הסכם עם... Bמשהו לא זוכר... מצד שני יש שאומרים שעיסקית AMD דיי הולכת בדומה לאינטל.. עם אותם צעדים עיסקיים לטוב ולרע. הצעד האחרון אם אני זוכר נכון רכישת ATI כדי להכניס הביתה יצור כ.מסך... אני לא יתפלא כלל אם AMD בעתיד הלא רחוק יתחילו ביצור והפצה של מעבדים שלא רק שהמנהל זיכרון שכבר במעבד גם הGPU יכלל כבר בתוך המעבד {CPU}. סטייל מעבד לגרפיקה יכלול כבר מעבד גרפי חזק בתוכו, מעבד לחישובים מורכבים יכלול מעבד גרפי בסיסי, ומעבדים לאינטרנט אופיס ושות חלשים יותר עם מעבד גרפי בסיסי או בלי מעבד גרפי כלל.. הכל בהיתיחסות למחשבים ניידים זה בהחלט יהיה קפיצת מדרגה שעשויה לצמצם את משקלי המחשבים הניידים עוד יותר.. אגב AMD מתקמצנים על הזיכרון קאש במעבדים מצד שני ניראה מה יקרה כשאינטל תעלה סוף סוף את מנהל הזיכרון לתוך המעבד. וזה היה רגע על התחרות AMD-אינטל חחחח

Infected apple

New member
הצעת מחיר שקיבלתי...->

Infinity FL90-CD1 ב6000 ש"ח (אילת ומזומן..) T7500 2048 pioneer dvd 120GB sata + robson 1G flash nividia geforce go 8600GS 512 MB VRAM מגיע כמובן עם מצלמה ובלוטות' כרטיש רשת וכו.. איך המחשב? איך המחיר? ומצד שני קיבלתי הצעה על Hp dv6690ej t7500 vista home premium 2048 250 GB dvd rw dual nvidia geforce go 8400m gs 128mb וגם פה כל מיני תוספות קטנות של מצלמה ושן כחולה.. מחיר - 6150 ש"ח (אילת מזומן) שניהם שנה אחריות יבואן ואם רוצים 3 שנים זה תוספים 690 שניהם.. מה דעתכם? אני מתרשם מהאינפינטי.. אבל אתם בטח מכירים יותר טוב.. מה דעתכם?

bar666xp

New member
במשפט אחד...

HP ממוקמת כיום מספר 1 בעולם, איפה ומי INFINITY? אגב לתשומת לב הדל 1520 שהוזכר בשירשור קיים גם עם T7500 וכ.מסך 8600GT או 8600GS לא זוכר.. אבל חשבתי שהכ.מסך הוא הרכיב שהכי פחות מעניין אותך לא? אני אישית גם הייתי חושב על דגמים כמו Latitude D630 של דל לטובת עמידות גבוה יותר במקום הכ.מסך החזק. {אהא ו14.1" שעושה אותו קל יותר}... הממ רגע במחשבה שניה אאל"ט לD630 אין FIREWIRE אז הוא לא טוב לצרכים שלך... אמרת שהציוד ההיקפי מתחבר ל FIREWIRE נכון? בקיצור לא חסר דגמים ויצרנים אישית אני לא ימליץ לך על INFINITY ולא על G-B או CLEVO ולא MSI ולא עוד מיליון שאינם מוטג בעל שם וניסיון רב ביצור ופיתוח מחשבים ניידים אפילו שלחלקם שם טוב/לא רע ביצור לוחות-אם לדוגמה... להגיד לך כי הם טובים פחות? זה לא מחייב אבל זה סיכון במכשיר שעולה כמה אלפי ש"ח זה לא איזה מכונת תיספורת ב200ש"ח...

תותית42

New member
Infected apple אתה יודע מה אתה מחפש |רוח

מצד אחד אתה כותב ( מאיץ גרפי לא נחוץ ) ובהודעה אחרת שלך רשמת ( אני לא משתמש במאיץ גרפי אין לי משחקים במחשב..) וגם רשמת ( בגלל זה אני צריך משו עם מאיץ גרפי פשוט ) ובהוהדעות האחרונות כל שחשוב לך ואתה אף מדגיש nividia geforce go 8600GS 512 MB VRAM אני לא מבינה ומבולבלת כפי שהציג קודמי , איך הגעת ל Infinity ? מי המליץ לך ? בכל השרשור מנסים להסביר לך על המומלצים ' DELL ' HP ' TOSHIBA ' מר Infected apple היקר , עיין שוב בשרשור

Infected apple

New member
אתם עושים צחוק תגידו??

הדגשתי את הכרטיס מסך מפני שהוא חלק מאוד חלש במפרט הכרטיס מסך - קיראו עד הסוף, הוא VRAM מה שאומר שהוא משתמש בזיכרון של המחשב!!! זה אומר לנו זבל של כרטיס מסך, (בהשוואה לאחרים) כמובן.. בקיצור אינפינטי זה היה סתם מישהו ששלח לי תמפרט שלו ושגע אותי כמה הוא מרוצה ההתלבטות זה בין DELL 1520-1813 לבין HP (הדגם שכתבתי בהודעה הקודמת..) זה הסיפור..

למעלה