שאלה מוזרה..

shilonir

New member
שאלה מוזרה..

אולי אני לא היחיד ויכול להיות שאני לגמרי כן... (היחיד), ובכל זאת: כל יום אני לובש סט בגדים חדש ומסתובב איתו, נאמר, יום שלם. אם אני יוצא בערב אז כמובן שאני מחליף בגדים... מצד אחד הם לא מלוכלכים מספיק כדי לכבס אותם (וגם לא הגיוני לכבס אותם אחרי יום שגרתי בעבודה שלא מזיעים בה) אך מצד שני אני לא אלבש אותם ביום שלמחרת...גם כאן מטעמים הגיוניים...צריך לגוון. חוץ מלתלות אותם על קולב או על משהו אחר- מה שנראה בעיניי כ-לא ממש מסודר בלשון המעטה, וגם הבגדים צוברים אבק מחוץ לארון וגם די מתקמטים בתלייה על מתלה... יש למישהו רעיון טוב אחר? מה אתם עושים?? תודה.

maybesure

New member
אם הבגדים

תלויים על קולב מחוץ לארון בצורה מסודרת א. למה שיצברו אבק יותר מדברים אחרים? (תלוי לכמה זמן משאירים אותם שם..) ב. למה שיתקמטו יותר מאשר בתליה בתוך ארון? ג. אם הם תלויים על קולב מחוץ לארון בחדר השינה - מה כ"כ מבולגן בזה? (אלא אם תולים עשרות החלפות כאלה) העצה שלי: אם אתה אוגר הרבה החלפות כאלה לצורך הגיוון - הקצה להם תא מיוחד בארון קפל אותם יפה ושמור לך להתלבשות או עד לכביסה הבאה. אני נוהגת בשיטת המיקס. שתים שלש החלפות בשבוע מערבבת בכל יום חולצה אחרת עם מכנס אחר מתוך ה 3 וסוגרת את השבוע בכביסה של הכל. בין לבין - החלפה אחת תמיד עלי השתיים האחרות תלויות על קולב מחוץ לארון, יש לי מתלה עץ מיוחד העליתי תמונות שלו לכאן בעבר. אבא שלי ניגר אותו. אגב, אתה לא היחד ששואל - כבר שאלו פה בעבר.

ליזקוש

New member
שאלה לא מוזרה בכלל

היה כאן שרקשור לפני מס' שבועות בנושא. הרעיון המוצלח ביותר בעיני: לתלות את הבגדים בארון, אבל על צידם ההפוך, וכך אפשר לזהות שהם נלבשו כבר.

iditush forever

New member
אני, כל בגד אחרי לבישה..

לא משנה כמה שעות נלבש הבגד, מושלך ישר לכביסה לאחר יום. ככה אני ובנזוגי רגילים, להחליף כל יום בגדים, לא לובשים בגד יותר מפעם - פעמיים גג. למעט מכנסי ג'ינס או בד כאלו שאני לובשת אותם יומיים - שלושה, כל שאר הבגדים בלי יוצא מן הכלל עוברים לכביסה.

למעלה