שאלה מוזרה

mekopelet

New member
שאלה מוזרה

מישהו יודע איפה אפשר להשיג רשימה של היעדים שאפשר לטוס אליהם מנתב"ג?

mekopelet

New member
עוד שאלה קטנה

קראתי באתר על התפקידים ויש שם בודקים ביטחוניים ומזהים משקפים זה לא אותו דבר?

anti5

New member
לא

בודק בטחוני (סלקטור בפי העם) קשור לבדיקה של הנוסעים בטיסות לחו"ל, עובד במגזר הטיסות היוצאות, בודק אנשים (מתשאל), בודק מזוודות, ועוד... מזהה/משקף, על פי השם את יכולה להבין מה הגדרת התפקיד- עומדים בשערי היציאה (לפני ביקורת דרכונים) ומשקפים את תיקי הנוסעים. בעיקרון עבודה פחות מעניינת ודי שוחקת. לגבי בודק ביטחוני, הבנתי שיש עכשיו אפשרות דרך חברת כוח אדם או דרך הרשות, אז ממליץ לך דרך הרשות.

mekopelet

New member
זה מה שטכני עושה, לא?

אבל גם טכני הוא סלקטור לפי מה שאמרו פה

anti5

New member
טכנים/מתשאלים

בודק טכני יעסוק לרוב בבדיקת הכבודה (מזוודות הנוסעים). מתשאל/מאפיין יידבר עם הנוסעים. והמזהה ייעשה את מה שכתבתי למעלה..

anti5

New member
סלקטור

סלקטור הוא השם השגור בפי העם (יענו סלנג...) בכל אופן כן, טכניים, מתשאלים, מאפיינים כוווווווווווללללללם סלקטורים. ושוב אם ההתלבטות קיימת הייתי ממליץ לך לנסות להגיע לקורס רשות. גם אנשים (קצת) יותר ברמה, גם אפשרויות יותר לקידום, גם תנאים יותר טובים וגם לא להיות מועסקת ע"י חברת כוח אדם שעושקת אותך במשכורת, מנקה לך ניקויים מוזרים והכי טוב, יכולה להפסיק את העבודה שלך אם החוזה שלה עם הרשות נגמר.

mekopelet

New member
וכל הסלקטורים חותמים בשנה

הראשונה על משרה מלאה? דרך אגב אפשר לשאול באיזה תפקיד את?

anti5

New member
קודם כל זה אתה...

דבר שני, אני לא עובד בשדה (עבדתי שם לפני שנים), עובד במסגרת בטחונית ממשלתית אחרת אם יש לך שאלות, תפני... ב ה צ ל ח ה

אני מאוד לא אוהב את ההכללה שלך

על העובדים של ESC/אחים עובדיה (חברת הכ"א). נכון, העבודה שלהם פחות מעניינת ויש להפ פחות סמכויות ותנאי משכורת רעים יותר אבל הכ"א שם לא פחות איכותי מאשר ברשות... יש שם אחלה אנשים ומטומטמים קיימים גם ברשות (והרבה!) בכלליות מומלץ להגיע לרשות בגלל שהתנאים יותר טובים והעבודה יותר מגוונת אבל למי שאין ברירה (יותר נכון קשרים...) והוא לא מעוניינת לחתום שנה על משרה מלאה (ב ESC נותנים לעבוד ישר על אחוזי משרה נמוכים יותר) זה עדיין יכול להיות אופציה סבירה לעומת שאר העבודות בשוק לצעירים...

למעלה