שאלה מוזרה...

טושית18

New member
שאלה מוזרה...

כמה זמן לדעתכן צריך לחכות לפני ששוכבים עם מישהו? למשל אם את נהית חברה של מישהו,ואתם שבוע ביחד? הייתן שוכבות איתו?(אתן נמשכות אליו מאוד ומתגרות ורוצות) הייתן מחכות? אם כן למה? וכמה זמן?

ToryMaster

New member
זה תלוי בתחושה

זה משתנה ממקרה למקרה. אם ארגיש מוכנה אחרי יומיים, מספיק קרובה אליו ומספיק סומכת עליו, בכיף שלי.

איזה חתימה מוזרה .! מוות סבל

כך גם השאלה כמה זמן ליסבול עד שאת אומרת כן לחבר . שני את המחשבה לחיובי והכול יהייה בסדר

טושית18

New member
אין סבל...

אבל עם החבר הקודם הגענו לסקס מהר מדי וזה היה על הפנים בהתחלה...ואני פוחדת לעשות שוב את אותן טעויות...

דנטל

New member
אין לי חוקים של כמה זמן לחכות

אחרי הזיון הראשון עם החבר הראשון שלי (שזה גם הזיון הראשון בכלל
), יצאתי רשמית מהמערה ואני לא מחכה כשבא לי. את החבר השני הכרתי כשהוא צורף אלי ואל יזיז שלי בתור צלע שלישית.

אין זמן מסויים....

תלוי מה אני מרגישה.... אם אני מרגישה בטוח איתו ורואה שזה לא סתם משהו אז כשבא אז בא. בלי לתכנן.

shitzi

New member
הכי טוב זה..

פשוט להתאפק!!!!!!!! לפני שהכל הופך לשיגרתי. זו הרגשה מיוחדת אח"כ. להתאפק כמה שאפשר........

מסכימה איתך ב 100%!!!!!!!!!!!!

חוץ מזה שלא צריך לקבוע זמן מסויים. אבל להתאפק עושה את זה ממש טוב.... יותר תשוקתי. להתחרמן והכל אבל עד האקט... זה מניסיון
ממש טוב

shitzi

New member
נכון.. כי..

צריך שהגבר יחכה למשהו.. לא הכל בא בקלות.. צריך לחכות - ככה הסקס יותר שווה.

ToryMaster

New member
שהגבר יחכה?

ברוב המקרים אני הייתי זו שמחכה ויוזמת (למעשה, חוץ מעם פרטנר אחד זה היה ככה עם כולם).

טושית18

New member
בגלל זה אני שואלת...

כי מצד אחד אני ממש רוצה. ממש! הייתי אונסת אותו...חחח.. אבל מצד שני אולי כדאי ללמוד את הגוף אחד של השניה וולהכיר מה השני אוהב ורק אחר כךך האקט...יותר טוב יהיה ,לא?

אני חושבת שכאשר כבר יודעים מה

עושה לבן זוג טוב אז צריך לבוא ה-אקט... ככה זה יבנה יותר תשוקה וגם הפעם הראשונה תיהיה יותר טובה. המעשה עצמו ולא ההכרה של הגוף...

סיון 1 23

New member
שאלה יפה...

חברה שלי היא בת 16 עוד מעט... היא הייתה עם הרבה גברים... לא שכבה. וחבר שלה היא עם מעט בנות... אבל שכב עם חברתו הקודמת... הם עכשיו ביחד ועל החודש חודשיים הראשונים שלהם ביחד הם שכבו. עכשיו... כולם חושבים שזוג צעיר צריך להיות ביחד לפחות שנה ורק אז לשכב... כמובן שלפני זה יש את השלבים, כל הבסיסים (שדיים, ביד, לרדת וחדירה). אבל העובדה היא... שאנשים מבוגרים שהופכים להיות זוג... לא מחכים שנה... אפילו לא חודש עד שהם עושים את זה (כמובן שלא בכל המקרים), וזה לא נראה לנו כדבר בלתי נתפס... כי הם כבר עברו, והם מוכנים לזה... ואז "סקס זה לא כזה ביג דיל" (כמובן שאני לא חושבת ככה... במיוחד בעודי בתולה...) אני חושבת שזוג שעבר מספיק... או אפילו זה לא... זוג שמרגיש עם זה בנוח... לא צריך לחכות רק כי זה ה"נורמה"... רק תדאגי שלא מנצלים אותך.

למעלה