שאלה מוזרה...

שובל09

New member
שאלה מוזרה...

בעקבות המתכונת בתנ"ך שהייתה לי היום, שכבמובן היו בה את סיפורי אדם וחוה, עלתה לי שאלה, איזה סוג של נחש חושבים שהיה בגן עדן? (הכוונה, הנחש שפיתה את חוה..) :)

salingre

New member
לא חושבים על סוג

וגם אומרים שהיה לו רגליים וה' לכך לו אותם לא אומרים סוג אומרים רק נחש

שובל09

New member
אני יודע.. אבל...

יש סוג של נחש שאומרים שיש לו סרידים של רגליים ושחושבים שזה הנחש הזה, אני זוכר ששמעתי על זה בטלוויזיה, אבל אני לא זוכר את הסוג...

T0M3R

New member
לכל הפיתונים והבואות

יש כביכול "שרידים של רגליים" אלו הציפורניים ולפי מה שראיתי פעם אחד בנשיונל על אנקונדות, הזכרים משתמשים בשרידים האלו בכדי לגרות את הנקבה.

שובל09

New member
...

יפה, הם בטח עושים לנקבות מסאז' (ככה רושמים?) :) תודה על התשובות...

Liron Samuels

New member
הנחש מאדם וחווה

הנושא הזה עלה בעבר אם אני לא טועה. סיפור אדם וחווה הוא סיפור אתיולוגי (וכאחד שעשה היום מתכונת אתה צריך לדעת מה זה ;) ), לכן ככל הנראה שלא הייתה כוונה לנחש ספציפי. לבואות ולפיתונים יש שאריות של רגליים. חלק מהנחשים משתמשים בהם לגירוי הנקבה, חלק לא. אגב, שאריות רגליים אלה נקראים דורבנים, לא ציפורניים.

שובל09

New member
יש...

כמה גישות לגבי הנחש: 1) שזה היה שטן. 2) שזה היצר הרע של חוה. 3) שזה היה פשוט נחש.... :) אז, למדתי טוב? :)

salingre

New member
בתנ"ך

לא מוזכר השטן -שוללים את השטן אפילו איפה שהוא תוריד את השטן מהרשימה, לדעתי זה פשוט היה ה"יצר הרע שלה" אני שונא את הגישה הזאת שאנשים נותנים לנחשים (חיה תחמנית ורעה) כנ"ל ב"הארי פוטר"

למעלה