שאלה מוזרה

P a n Z e r

New member
שאלה מוזרה

כשיוצאים לחו"ל מה בדיוק כדאי לצלם? כלומר מה יכול לעניין את הצופה שאני יכול לצלם בוידיאו? כלומר אני יודע שבצילום סטילס זה מאוד פשוט אבל בווידיאו אני לא מבין מתי זה הזמן להתחיל לצלם. פעמיים שיצאתי לחו"ל והקלטת שעשיתי לא היתה מוצלחת כלומר זה לא המדינות (הולנד,בלגיה,צרפת) אלא זה הצלם שלא הצליח להעביר את הקסם של המדינות האלו לעדשה. אז איך עושים את זה? אני יודע שהשאלה מוזרה אבל מעניין אותי מאוד שהקלטת השלישית(בע"ה) תיצא מוצלחת!

vidman

New member
דווקא שאלה מצוינת

הגישה שלי שעל הסרט שיצא חובה לא לשעמם את צופיו. כדי שזה יהיה אכן כך עליך לערוך את הטייפ שצילמת ולהתיחס אליו כחומר גלם בלבד. אם אכן אתה צלם סטיל ביסודך יש סיכוי שהשוטים שלך צולמו טוב לכן כעת נסה ליצור סיפור מהחומר שצילמת. מבחינת מה לצלם אז הטיפ שלי זה שבכל מקום שביקרת נסה למצא את המאפין את המקום או את מה שעשה עליך את הכי הרבה רושם במקום . זאת ממש תמצית הרעיון ליצירת קליפ מסע שיענין את צופך ואןלי עוד טיפ שהקליפ יהיה קצר...

בוא נקרא לזה אותנטיות

ארכיטקטורה סימני דרך אופנה אני לא יודע לאן אתה נוסע אבל אם זה אירופה, אז כל הפן הכפרי של היבשת הזאת פשוט מדהים. כשאני יוצא עם "טעמים", אנחנו לרוב מצלמים בתוך הארצות, בחלקים הכפריים והלא ידועים שבהם יש זקנות לבושות באופנה שאתה קורא עליה רק בתנ"ך, או שווקים שאם אתה קונה שם עז בחמש שקל, אז אתה נחשב למיליונר. בערים הגדולות אני מנסה לתפוס את הקצב של העיר. נשים יפות הן תמיד מתכון טוב להצלחה, במיוחד אם אתה תופס אותן ליד בית קפה מיוחד או מזרקה סקסית... כנסיות עושות לי את זה. במיוחד אם אלה כנסיות עממיות או אפילו מנזרים. במנזר האחרון שצילמתי, אי שם בבולגריה, לקח למפיק שעתיים לשכנע אותי להתגייר חזרה ולחזור לארץ. לבסוף, נופים. לצלם מסה של חלקות אדמה כמו שיש רק בארץ שאתה מצלם בה ואפילו לזהות את האור האידיאלי ולצלם בשעה האידיאלית.

למעלה