שאלה מוזרה

oshrie

New member
שאלה מוזרה

שוב אני עם שאלות חדשות... פיקסל ישן איתנו בחדר השינה (על הריצפה), האם לדעתכם זה בסדר? האם יכולה להיות בעיה בעתיד כשיגיעו ילדים???? האם יכולה להיות בעיה כשבעתיד נעבור לבית עם חדש שינה קטן? (אנחנו שוכרים בית וחדר השינה ממש ענק). אני רק רוצה לציין שהוא לא מפריע לנו, אבל השאלה אם לא תיהיה עם זה בעיה בשלבים מאוחרים יותר. ואם כן, איך מרגילים אותו לישון במקום אחר?

דפנה מי

New member
הכלבה שלנו גם ישנה לידינו בחדר שינה

או בצד של המיטה (קרוב אליי) או מאחורי הדלת שם יש לה שמיכה שלה. מכיוון שיש לנו תינוקת "בדרך" - נוכל להגיד לך באוקטובר (
*3) אם זה מפריע. אישית בכלל לא נראה לי שזו בעיה וכך היא קרובה אלינו וישנה טוב ובשלווה ואין צורך להעבירה למקום אחר. מכיוון שהילד לא יישן על הרצפה לא נראה לי גם שתהיה בעיה כלשהי

be_roo

New member
לצערי בנבואות אני לא טובה

אף אחד לא יוכל לומר לך מה יהיה אם. כאשר תרצו להוציא אותו מהחדר או אם יהיו ילדים זה יצריך תקופת הסתגלות מסויימת. איך זה ישפיע עליו? האם הוא יקבל את זה בקלות או שיווצרו בעיות התנהגות? אי אפשר לדעת. מה שכן, מאחר וילדים ומעבר דירה הם דברים שאפשר להתכונן אליהם, אפשר לעשות את השינוי בהדרגה כדי להקל על הכלב. תינוק חדש בבית בכלל מצריך תקופת הכנה כדי להרגיל את הכלב לפחות תשומת לב, להיררכיה חדשה וכו' (אם זכור לי נכון יש מאמרים בפורום, ואם לא, ודאי שהיו דיונים על כך בעבר). במעבר דירה יש כל הכך הרבה שינויים שעלולים להכביד על הכלב, שגם אליו כדאי להתכונן מראש.

oshrie

New member
מזל טוב להתרחבות המשפחה...

ברור שלא שאלתי את השאלה בכוונה שמשהו יחזה לי את העתיד...התכוונתי אם משהו יודע אם זו טעות או לא. יש עוד מישהו עם ניסיון בנושא???

למעלה