שאלה מוזרה

אולה *

New member
שאלה מוזרה ../images/Emo35.gif

הי בנות! (סליחה, גם בנים
) יש לי שאלה מוזרה, אבל מטרידה אותי כבר די הרבה זמן. אחרי IVF - אחרי השאיבה- אני שמה לב שבאיזור התבור (הפופיק) יש לי מעין סימן כחול, כמו אחרי מכה. האם זה קורה לכם? ושאלה נוספת - אם מקבלי כוריגון 10000 לפני השאיבה ולא מקבלים בכלל אחרי, האם אפשר לבדוק בטא כבר אחרי 10 ימים? כן, כן, אני יודעת שאלה של טירונית, אבל ... תודה ויום טוב, אולה

נועם@בת

New member
הסימן הכחול יכול לנבוע מלחץ של

האצבעות של הרופא בשעת השאיבה. אמנם לא הייתי ערה בשאיבה
אבל אני מניחה שהרופא לוחץ על הבטן מבחוץ כדי לכוון את השחלות שיראו טוב יותר בUS ושצינור השאיבה יגיע אליהם. אם לא קיבלת כוריגון אחרי, אין לך שרידי כוריגון בדם, אבל רמת הבטא בדמך עדיין קטנה, ואל בטוח שתהיה חיובית. נשמה, חכי עוד כמה ימים, תני לנו בטא ענקית אמיתית
נועם

אולה *

New member
אוי, נועמיקו. יש לי עוד הרבה ימים

לחכות. והימים האלה של המתנה הם הכי הכי קשים בטיפול. מה שלומך?

נשמה , אל תבדקי אחרי 10 ימים...../images/Emo2.gif

בבקשה חכי עוד קצת , עוד טיפטיפה. כוריגון 10,000 יכול להטעות ומי כמוני רוצה שתקבלי תשובה אמיתית ולא מוטעית. מסכימה??? נשיקות , ענת.

אולה *

New member
../images/Emo28.gif חלום שחלמתי ../images/Emo8.gif

עכשיו תגידו שאני משוגעת לגמרי... היום בלילה חלמתי שאני אצל פרופ´ משיח - הוא קובע לי את פרוטוקול הטיפול הבא. האמת, מעולם לא ראיתי אותו. הוא לא עובד בבית חולים שאני מטופלת, אז איך הגעתי אליו? לא יודעת. אני לבד, פיטר לא נמצא איתי. הרופא מדפדף בתיק וקובע דיכוי בשם מוזר וזריקות שלא משעתי אליהן. בסופו של דבר הוא נותן לי חשבון של 4 ספרות, כאשר אחד הסעיפים... 50 ש"ח - לא צעקתי על המטופלת נו, מה תגידו? אולה שירדה מהפסים.

מיכל ק-ש

New member
את מתחרפנת ../images/Emo3.gif

ובצדק! אפשר להשתגע בימים עד לבטא. אבל אין קיצורי דרך, תצטרכי לחכות עד ליום ה-12 (אמרה מיכל שרצתה לבדוק 8ימים אחרי ההחזרה...). מחזיקה אצבעות, מיכל

אולה *

New member
חשבתי שאם אבוא לעבודה

אוכל להתנתק מהשגעונות שלי. אבל עם כל השמועות מהבוקר על חיילים, ועם הדאגות אני ממש מתחרפנת. אולי את מכירה מחלקה סגורה שתאשפז אותי?

מיכל ק-ש

New member
אני לא מצליחה להתרכז בעבודה כבר

כמה שעות. אנחנו יושבים פה על צומת מידע די אמין וגם אם חצי ממה שאני יודעת הוא נכון, אז אללה יסתור.

ואת יודעת מה קורה פה בפורום למי

שמספרת לנו את החלומות שלה..... ממש התגלגלתי מצחוק!

yaelhul

New member
שתהיי לי בריאה נשמה, על חלומות כמו

שלך פסיכיאטרים כבר עשו קריירות
בכולופן, אני יודעת שהדרך למחלקה הסגורה נראית קצרה מתמיד כשמחכים לבטא, ולכן אני שולחת לך חיבוק גדול ואיחולי הצלחה מכל באי ביתנו.
יעל

הרמוניה

New member
אמרתי כבר מזמן שלא כדאי מחלקה סגורה

כי הפיג´אמות נורא מכוערות..... המון הצלחה הרמוניה

matan10

New member
גם אני משתגעת !!

אנו אחיות לשגעון ... אני 8 ימים אחרי החזרה - אוף ! כבר אין סיד על הקירות אצלנו בבית כי קילפתי הכל
, ובעבודה מי יכול להתרכז ... ????????? לו יהי מתן

אולה *

New member
עכשיו אפשר לצבוע את הקירות מחדש!

וזה תעסוקה לעוד 4 ימים. (את מי אני משלה?)

למעלה