שאלה מוזרה קצת.

נגע

New member
שאלה מוזרה קצת.

יש לי סימס 2, וקרה לי משהו נורא מוזר. מישהי הזמינה את אחותה לבית שלה, והיא הגיעה, אבל היא הייתה בהריון הכי מאוחר. והיא בכלל לא הייתה בהריון קודם, ולא עשיתי שום דבר בשביל שהיא תהיה. אז חשבתי שבטח זאת סתם תקלה, אבל היא לא יולדת. היא פשוט ככה המון זמן בלי ללדת. וזה נורא מעצבן, כי ככה היא לא יכולה לעבוד וכל מיני דברים, יש למישהו מושג מה זה לעזאזל?

נגע

New member
המ..

אוקיי, יש שתי אחיות, כל אחת מהן גרה בבית נפרד. הייתי בבית של אחת מהן, והזמנתי את השניה. השניה באה בהריון.

EyLoN2

New member
ו...

ניסית להחזיר את השניה הביתה והיא עדיין היתה בהיריון?

נגע

New member
כן.

שיחקתי גם עם הבית של זאת בהריון, והיא המון זמן ככה.

EyLoN2

New member
...

אם כן יש לה אז גם לי זה קרה פעם ואין לי מושג מה לעשות... זה כנראה באג או משהו... אם אין לה בגדי היריון אז לא בטוח שהיא בהיריון אולי היא אכלה הרבה והשמינה... תעשי לה כושר ואם היא אוכלת הרבה אז תשתדלי שתאכל קצת פחות... ואם אין לך כוח תשתמשי בקוש של הבטא טסטרס...

נגע

New member
לא. זה הריון.

יש לה בגדים של הריון, והיא הולכת עקום כזה כמו בהריון ולא יכולה לעבוד.

נגע

New member
לא, אנשים טיפשים.

היא בהריון, אני אומרת לכם. היא לא יכולה לעבוד, היא לא יכולה להשתמש בפרס-הקריירה של הצבא (אבל להתאמן על המכשיר היא דווקא כן, איכשהו), יש לה בגדי הריון, היא הולכת עקום, היא כל הזמן רעבה ועייפה והמד של הקומפורט יורד בטיל. חוצמיזה, כשהם משמינים בכלל אין להם בטן. הם סתם מתרחבים באיזה חצי סנטימטר עלוב.

cmpo

New member
חה. חה. :]

זה באג, זה קרה לי כבר. פשוט תהרגי אותה חחח אין פתרון אחר ואנחנו אנשים חכמים :]......

נגע

New member
אני לא רוצה להרוג אותה,

עבדתי על המשפחה הזאת המון זמן, דאמט.

Burning Witch

New member
אחנו טיפשים?!../images/Emo46.gif

סתם אחי אחלה תגובה!
קרעת אותי!

simi kaTan

New member
אם...